Mezonetový podkrovní byt

  • 1+1, Plocha užitná 30 m², Osobní vlastnictví
  • V Roháčích 473/63, Praha - Jinonice
prodáno
mezonet___3D
IMG_9824
IMG_9823
IMG_9822
IMG_9825
IMG_9827
mezonet__3D
mezonet_3D
mezo_1
mezo_2

Videoprohlídky

Ev.č.: 14421115

Mezonetový podkrovní byt

„Harmonie města a přírody u Prokopského údolí“
V rámci ALL INCLUSIVE servisu si vám dovolujeme nabídnout ke koupi bytovou jednotku ve zcela novém developerském projektu ve velmi žádané lokalitě pražských Jinonic, ulice V Roháčích. Jedná se o mezonetový byt, dispozičně řešený jako 1+1, s plochou 30 m2, nacházející se ve 3.NP + podkroví třípatrového cihlového domu. Byt se nabízí jako nevybavený, bez kuchyňské linky. Zděné jádro se sprchovým koutem a WC. Jedná se o velmi zajímavý a atypický prostor. Okna směrovaná na sever - střešní okna Velux. Vytápění a ohřev vody zajišťován plynovým kotlem, umístěním v technickém zázemí domu.
Bytový dům se nachází na velmi strategickém místě – mezi stanicemi metra B „Jinonice“
a „Nové Butovice“. Jinonice patří mezi nejoblíbenější lokality, a to především proto, že se nacházejí přímo u Prokopského údolí tzv. přírodního klenotu Prahy. Samozřejmostí je kompletní občanská vybavenost – mateřské školy, základní škola, dětská hřiště, fotbalové hřiště, obchody, lékaři, benzinová stanice, nedaleká dobíjecí stanice elektromobilů atd.
Financování tohoto projektu zaštiťuje společnost 4fin - díky exkluzivním podmínkám u bankovních institucí vám naši finanční specialisté, přítomni při prohlídkách nemovitosti, podají veškeré informace spojené s financováním
a možností čerpání hypotečního úvěru, a zároveň vám případně mohou pomoci vyřídit veškeré náležitosti. Koupi tohoto bytu vám mohu vřele doporučit. Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat naši makléřku. Ráda vám zodpoví případné dotazy a přivítá vás na nezávazné prohlídce. V případě více vážných zájemců může dojít k jednání o ceně.

KategorieByty 1+1
LokalitaV Roháčích 473/63, Praha - Jinonice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Typ bytumezonet
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná30 m²
Plocha podlahová30 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuRohový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2022
Energetická náročnost budovyE   Stáhnout PENB
ZařízenýNe
Výtahne
TopeníLokální plynové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy