Prodej zrekonstruovaného bytu 1+1, 20 m², Na Rokytce, Praha 8

  • 1+1, Plocha užitná 21 m², Družstevní vlastnictví
  • Na Rokytce 1114/10, Praha - Libeň
prodáno
1 (9)
1 (1)
1 (5)
1 (20)
1 (6)
1 (2)
+ 17 dalších
1 (3)
1 (7)
1 (8)
1 (12)
1 (13)
1 (10)
+ 11 dalších
1 (11)
1 (4)
na rokytce
1 (14)
1 (16)
1 (17)
+ 5 dalších
1 (21)
1 (18)
1 (22)
1 (23)
1 (24)
Ev.č.: 14421132

Prodej zrekonstruovaného bytu 1+1, 20 m², Na Rokytce, Praha 8

REZERVOVÁNO! Zajímavá investiční nabídka nebo startovací bydlení? Rozhodněte sami, zda je právě pro Vás zrekonstruovaný družstevní byt 1+1 s výhledem do zahrady a říčkou Rokytkou před domem.
Byt o výměře 21,1m2 (z toho 1,8 m2 sklep) se nachází v 6. NP udržovaného cihlového domu s výtahem a prošel v roce 2021 kompletní rekonstrukcí. Byt je určený spíše pro zájemce s minimalistickým způsobem žití, ale naleznete zde vše, co je v bytě třeba. V pokoji jsou nádherné renovované parkety a oceníte především výhled na východ do opravdu tichého vnitrobloku. V dalších částech bytu je na podlaze dlažba, topení v bytě dálkové (vlastní plynová kotelna). Kuchyňka je malá, ale je zde příprava napojení na pračku (pod linkou) a lednice by pak mohla být v prostoru a posloužit jako základ pro desku jídelního stolu. Do vstupní předsíně se vešla skříň a na další mimosezónní věci budete mít k dispozici úložný prostor ve zděném sklepě v suterénu domu. V celém bytě jsou nové kompletní rozvody vč. topení, omítek, podlah, nové obklady a sanita.
Byt se nachází v posledním patře cihlového udržovaného domu. Do horního patra se dostanete výtahem, pouze poslední rameno schodiště musíte vyjít po svých. Dům prošel rovněž částečnou revitalizací – plastová okna, oprava plynové kotelny a modernizace rozvodu topení, částečná výměna výtahů a oprava balkonů. Bytové družstvo má celkem 8 vchodů, řeší tedy opravy postupně, úvěr pouze na pořízení bytů. Hospodaření BD je příznivé a transparentní. Pokud dojde ke schválení stavebního záměru přístavby půdních prostor, existuje velmi reálná šance tento nabízený byt rozšířit o sousední půdní prostor na stejném podlaží v přímém sousedství bytu.
Byt je vhodný pro někoho, kdo touží po klidu a soukromí, ale na druhé straně bude za pár minut jízdy tramvají v centru Prahy. Tramvajová zastávka Libeňský zámek je do 3 min od domu a metro B - Palmovka jen o kousek dále. Na krátkou procházku můžete do malebných Thomayerových sadů nebo Vám doporučuji projít stezku kolem řeky Vltavy směrem k pražské ZOO, či směrem k lanovému parku a prosecké bobové dráze. V okolí domu naleznete veškerou občanskou vybavenost a spousty nových zajímavých míst i díky novým developerským projektům typu DOCK.
K bytu se váže nesplacená anuita ve výši cca 220.000,- Kč (hrazená formou splátek ve výši 1.294,- Kč/měs), do fondu oprav se hradí 465,-Kč/měs. Více informací se dozvíte na prohlídce, vzhledem k družstevnímu vlastnictví, zatím bez možnosti převodu do OV, lze financovat pouze kompletně z vlastních zdrojů nebo zástavou jiné nemovitosti.

KategorieByty 1+1
LokalitaNa Rokytce 1114/10, Praha - Libeň
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíDružstevní
Převod do OV
Anuita220 000 Kč
Plocha užitná21 m²
Plocha podlahová19 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovyE   Stáhnout PENB
ZařízenýČástečně
Výtahano
Sklepano (2 m²)
KomunikaceDlážděná
DopravaMHD, Autobus
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy