Prodej světlého bytu 2+1, 62 m² - Blatná

  • 2+1, Plocha užitná 62 m², Osobní vlastnictví
  • Šilhova 754, Blatná
prodáno
DSC_8997-HDR-Edit
DSC_9023
DSC_8930-HDR-Edit
DSC_8921-HDR-Edit
DSC_8942-HDR-Edit
DSC_8952-HDR-Edit
+ 12 dalších
DSC_8970-HDR-Edit
DSC_8989-HDR-Edit
DSC_9007
DSC_9008
DSC_8911-HDR-Edit
DSC_8901-HDR-Edit
+ 6 dalších
DSC_9009
DSC_9010
DSC_8981-HDR-Edit
Silhova
DSC_9012-HDR-Edit
DSC_9025
Ev.č.: 14421272

Prodej světlého bytu 2+1, 62 m² - Blatná

REZERVOVÁNO! Příležitost pro nový začátek. Tímto způsobem by se dal definovat byt 2+1 o výměře 60,9m2 + 1,3m2 sklepní kóje.
Město Blatná v severozápadní části Jižních Čecha nabízí mnoho pracovních příležitostí a bydlení se strategickou polohou mezi dalšími významnými městy této oblasti – Strakonice, Písek, Březnice. Nabízený byt se nachází v ulici Šilhova, v příjemné zástavbě mezi rodinnými domy, v severní okrajové části města, ve 3. patře nízkopodlažního panelového domu bez výtahu.
Byt samotný je ve stavu spíše před rekonstrukcí s původním jádrem a parketami na podlaze v pokojích. Ale právě v tom poznáte jeho největší potenciál. Záleží jen na Vás, jaké stavební úpravy a výši další investice si zvolíte a vytvoříte si tak bydlení dle Vašich představ. Byt je opravdu slunný, pokoj s kuchyní jsou orientovány na S/Z a ložnice na J/V. Velkou výhodou je praktická šatna, která je vtipně schována za „vestavěnou skříní“ v předsíni. Pokud máte chuť se do rekonstrukce pustit s větší vervou, tak vybouráním jádra a dřevěných příček kolem šatny vznikne velmi pěkný prostor, v kterém s trochou fantazie vytvoříte moderní sociální zázemí, šatnu a kuchyni. Pokud jste příznivci kvality a obnovíte renovací zachovalé parkety v pokojích, získáte opravdu nádherný a útulný byt. Vaší fantazii se meze nekladou.
Dům je tichý a klidný, v domě jsou čisté sklepní prostory včetně funkční sušárny a kolárny. Za posledních 10 let nebyly provedeny na domě žádné významné stavební úpravy, ale v celém domě jsou plastová okna a vstupní portál, střecha prošla rekonstrukcí, v minulosti došlo k výměně stoupaček. Topení pro celý dům je ústřední dálkové, do bytu přivedený plyn, interiér domu je čistý a dobře opečovávaný.
V centru města jste pěšky za několik málo minut, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost, MŠ v těsné blízkosti bytu. Na procházku určitě doporučuji Zámecký park a oboru s daňky, architektonickým skvostem je místní zámek. V okolí spoustu zeleně a rybníků, lákavé cyklotrasy a turisticky vyhledávaná místa.
Pokud tedy hledáte nemovitost pro nový vysněný domov, neváhejte nás kontaktovat. Na druhou stranu je takový byt v době, kdy inflace „požírá“ vaše úspory, zajisté výborná investiční příležitost. S finančním plánem a případně hypotékou Vám rádi poradíme s mým kolegou. Neváhejte a pojďme si společně domluvit prohlídku.

KategorieByty 2+1
LokalitaŠilhova 754, Blatná
OkresStrakonice
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná62 m²
Plocha podlahová61 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaPanelová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýNe
Výtahne
DopravaVlak, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy