nabízí, prodej, byty 2+1 pplk. Sochora 1054/7, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Stará Boleslav

  • 2+1, Plocha užitná 47 m², Osobní vlastnictví
  • pplk. Sochora, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Stará Boleslav
prodáno
Ev.č.: 144-11-752

nabízí, prodej, byty 2+1 pplk. Sochora 1054/7, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Stará Boleslav

Nabízím k prodeji byt 2+1 v Brandýse nad Labem-Stará Boleslav, v prvním nadzemním podlaží bytového domu. Dům má dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží. Ve vchodě jsou čtyři bytové jednotky. Je nově zateplený s plastovými okny. Podlahová plocha je 59 m2 a k bytu patří i tři sklepy o celkové ploše 23 m2. Bytový dům je napojen na všechny sítě, kanalizace, voda, elektřina i plyn. Do tohoto bytu není plynová přípojka zavedena, ale není problém ji do bytu zavést. Vytápění bytu je řešeno kotlem na tuhá paliva, umístěném v jednom ze sklepů a je snadná možnost změny na kombinovaný plynový kotel. Plynová přípojka vede hned vedle sklepu. Teplá voda je nyní z elektrického boileru. V domě je společná televizní anténa a zaveden internet od společnosti CETIN. Byt se nachází v obytné zástavbě bytových a rodinných domů v sousedství se nachází hezké dětské hřiště. K domu je přístup po zpevněné komunikaci s dobrými parkovacími možnostmi. Orientace bytu je východ-západ.
Cca 200 m od domu se nachází autobusová zastávka s dobrou dostupností do Prahy-Černý Most za cca 15 minut. Autem po D10 je to do 10 minut. Vlak spojuje Brandýs nad Labem s Mělníkem a Nymburkem. Veškeré služby jsou v blízkém okolí (Lidl a Penny 10 minut chůze). Nová škola a školka je v sousedství. Celkem je v Brandýse-Stará Boleslav jedenáct mateřských škol, čtyři základní školy, dvě střední školy a také základní hudební škola. Lékaři a poliklinika jsou přímo v Brandýse nad Labem. V nedalekém Káraném se nachází rozlehlé lesy, vhodné k procházkám. Je zde i spousta sportovního vyžití, cyklostezky, in-line dráhy, plavecký stadion, vodní kanál, fitness, posilovny a mnoho dalších sportovišť. Město nabízí také mnoho kulturního vyžití, jako koncerty, festivaly, akce na místním zámku a také kinosál.
Prohlídky tohoto bytuje možno realizovat po dohodě s realitním makléřem, který Vám také rád zodpoví Vaše další dotazy k této nemovitosti.

KategorieByty 2+1
Lokalitapplk. Sochora, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Stará Boleslav
OkresPraha-východ
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná47 m²
Plocha podlahová59 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahne
Rozměry - výška stropu2,60 m
Sklepano (23 m²)
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy