Prodej bytu 2+1, 56m² - Gogolova, Havířov - Město

  • 2+1, Plocha užitná 56 m², Osobní vlastnictví
  • Gogolova 922/8, Havířov - Město
prodáno
1
2
3
4
5
6
+ 8 dalších
7
8
9
10
1
2
3
4
Ev.č.: 14421189

Prodej bytu 2+1, 56m² - Gogolova, Havířov - Město

Určitě to také znáte, alespoň já to tedy slýchávám dost často... "Krásný a prostorný byt 2+1 v centru města, ideálně v osobním vlastnictví, po rekonstrukci a za dobrou cenu"... to jsou standartní kritéria, které má poměrně dost lidí. A co vy? Patříte mezi ně také? Troufám si říct, že určitě hned několika parametry se do nich trefí tento velmi zajímavý byt, který právě hledá svého nového majitele.

Toto bydlení mě nadchlo hned z několika důvodů. Co bych však vypíchla, je určitě atmosféra tohoto bytu – je velmi příjemný, útulný a přitom vkusně zařízený. Dispozičně se jedná o 2+1 o celkové ploše 60m2. Byt prošel v únoru letošního roku nákladnou rekonstrukcí, kterou získal moderní nádech, zesvětlil se a vzniklo v něm i více místa, například v podobě prostorné koupelny.

Určitě stojí za zmínku nová kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů, kompletně nové podlahy, omítky, elektroinstalace, sádrokartonové podhledy s led osvětlením nebo třeba krásná designová koupelna a toaleta. Vhod přijdou i nízké náklady na provoz. To vše v příjemném, kompletně revitalizovaném, domě.

A teď tedy něco málo k lokalitě... Co vám může ulice Gogolova a její okolí nabídnout? Hned vedle domu se nachází mateřská škola a dětské hřiště. Do 5min chůze se pak nachází základní škola, park, několik prodejen potravin, restaurace nebo třeba lékaři. Zkrátka vše, co k životu potřebujete. A parkování? To se nachází přímo před domem.

Zaujalo vás bydlení na této vyhledávané části města a rádi byste vše viděli na vlastní oči? Buďte mezi prvními zájemci, zavolejte a rezervujte si svůj termín prohlídky. Budu se na vás těšit.

KategorieByty 2+1
LokalitaGogolova 922/8, Havířov - Město
OkresKarviná
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná56 m²
Plocha podlahová60 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Energetická náročnost budovyD   Stáhnout PENB
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahne
Sklepano (4 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy