Horský apartmán 2+1 s garážovým stáním, Horní Rokytnice

  • 2+1, Plocha užitná 61 m², Osobní vlastnictví
  • Horní Rokytnice 450, Rokytnice nad Jizerou
prodáno
IMG-6307
IMG-6313
IMG-6315
IMG-6302
18
19
+ 24 dalších
8
11
7
9
14
6a
+ 18 dalších
13
IMG-6293
IMG-6297
15
6
12
+ 12 dalších
10
16
IMG-6298
IMG-6295
IMG-6301
IMG-6304 (1)
+ 6 dalších
2
1
3
4
5
17

Videoprohlídky

Ev.č.: 14421437

Horský apartmán 2+1 s garážovým stáním, Horní Rokytnice

REZERVOVÁNO
V rámci All Inclusive servisu vám nabízíme ke koupi horský apartmán v osobním vlastnictví, vhodný pro celoroční rodinnou rekreaci nebo investiční příležitost. Nemovitost se nachází ve vyhlášené krkonošské lokalitě Rokytnice nad Jizerou – Horní Rokytnice, která je známa především díky vyhlášenému lyžařskému středisku a okouzlující přírodě. Hned u domu se nachází menší lyžařský vlek a sjezdovky - ze sjezdovky je možné na lyžích dojet přímo až ke vchodu domu. Za domem je zastávka skibusu a autobusu jezdícího do Prahy na zastávku metra Černý most (cca 2 hod).
Apartmán o velikosti 61 m2, se nachází v 1. patře apartmánového domu, je dispozičně řešen jako 2+1 a patří k němu garážové stání v domě a velmi prostorný sklep (5 m2) pro uložení cyklistických kol, lyží, saní apod. Obytný prostor apartmánu nabízí předsíň s domácím telefonem, kuchyň s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou (sporák, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, lednice s mrazákem), koupelnu s vanou a WC (pračka, koupelnové skříňky), schody, obývací prostor a samostatný pokoj. Nemovitost se prodává kompletně vybavená vč. spotřebičů a nábytku (jídelní stůl se židlemi, pohovka, konferenční stůl, TV stolek, postele, skříně). Výhodou je nainstalovaná jednotka, zajišťující úsporné větrání v horní části apartmánu. Kapacitně pojme apartmán až 11 osob. Použité podlahové krytiny dlažba a koberec. Topení je zajištěno lokální plynovou kotelnou v domě (poplatky dle vlastní skutečné spotřeby). Internet v bytě zahrnut v měsíčních poplatcích. Poplatky za služby a poplatky SVJ činí cca 3.200 Kč/měsíc.
V bezprostřední blízkosti domu jsou vleky a sjezdovky, restaurace, obchody, pošta, služby, pensiony, motokáry, půjčovna čtyřkolek, autobusová zastávka. Nedaleko se nachází ski areál, snow park, běžecké tratě, bike park, lanový park, půjčovna elektrokol a koloběžek, cyklostezky všech náročností, cyklobusy, sportovní hala. V okolí je také nepřeberné množství turistických cílů – Dvoračky, Janova skála, Harrachovy kameny, Mumlavský vodopád, pramen Labe, Vrbatova bouda atd.
Lokalita Rokytnice nad Jizerou je stejně nádherná v každém ročním období, proto je tolik oblíbená lyžaři i vyznavači turistiky. Odmění každého nedotknutou přírodou, hustými lesy, čistým vzduchem, horským sluncem a romantickými výhledy.
Koupi této nemovitosti můžeme vřele doporučit. Jedná se o skvělou variantu rodinné rekreace, stejně tak o vhodnou investiční příležitost v této době. Díky exkluzivním podmínkám u bankovních institucí vám naše finanční specialistka, přítomná při prohlídkách nemovitosti, podá veškeré informace spojené s financováním a možností čerpání hypotečního úvěru, a zároveň vám případně ráda pomůže vyřídit veškeré náležitosti. Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat naši makléřku. Ráda vám zodpoví případné dotazy a přivítá vás na nezávazné prohlídce. Cena k jednání.

KategorieByty 2+1
LokalitaHorní Rokytnice 450, Rokytnice nad Jizerou
OkresSemily
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná61 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
Energetická náročnost budovyC   Stáhnout PENB
ZařízenýAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Sklepano (5 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy