Prodej bytu po částečné rekonstrukci, 2+1, 52m² - Vlašim - Komenského ul.

  • 2+1, Plocha užitná 52 m², Osobní vlastnictví
  • Komenského 1413, Vlašim
prodáno
DSC_7051-HDR-Edit
DSC_7039-HDR-Edit
DSC_7031-HDR-Edit
DSC_7057-HDR-Edit
DSC_7009-HDR-Edit
DSC_7067-HDR-Edit
+ 9 dalších
DSC_7016-HDR-Edit
DSC_7025-HDR-Edit
DSC_7077-HDR-Edit
DSC_7081
DSC_7084
DSC_7085
DSC_7088
DSC_7087
Komenskeho - Vlasim
Ev.č.: 144-11-479

Prodej bytu po částečné rekonstrukci, 2+1, 52m² - Vlašim - Komenského ul.

Už jste slyšeli někdy, že byt či pokoj má "sea view"? O tyto lokality je vždy největší zájem. Tak tento byt má opravdu nádherný výhled.
Tento byt o dispozici 2+1 a ploše 52m² prošel v loňském roce rekonstrukcí.
Najdete zde nově vybudovanou koupelnu s vanou a samostatnou toaletu. Kuchyni, kde zcela jistě budete rádi vařit a dva prostorné pokoje.

Nespornou výhodou tohoto bytu je, že si dispozici můžete dále upravovat, protože oddělovací zdi nejsou panelové a tak Vám to dává obrovskou možnost dalších dispozičních úprav.

Jak je patrné z fotografií, v okolí je naprosto kompletní občanská vybavenost a zároveň, díky umístění v 10. patře jste zcela izolováni od okolního šumu města.

Wiki:
Vlašim leží na řece Blanici, do níž se zde vlévají potoky Orlina (západně od města) a Borecký potok na severovýchodě. Na obou je řada rybníků. 8 km jižně od Vlašimi, mezi obcemi Kondrac, Pravonín a Louňovice pod Blaníkem leží hora Blaník (638 m n. m.), střed chráněné krajinné oblasti Velký Blaník.

Pověst o původu názvu města (uvádí ji Karel Josef Biener z Bienenberka v díle Versuch über einige merkwürdige Alterthümer in Königreich Böhmen) se týká dob vlády Vladislava II., druhého českého krále, který vládl v letech 1152–1172. Svůj královský titul získal za své spojenectví s císařem Fridrichem I. Barbarossou v jeho tažení na Miláno. Vladislav II. vytáhl do boje na pomoc císaři s více než deseti tisíci muži.

Po dlouhé a strastiplné cestě přes Tyroly vstoupilo české vojsko do vlašské země (Vlachy) v severní Itálii. Po kapitulaci Milána se Čechové začali seznamovat s kulturou Italů, tedy Vlachů, kteří byli v té době v tomto směru považování za evropskou špičku. Jedním z těch, kteří následně oslavovali chrabré činy českých hrdinů při vlašském tažení, byl rytíř, jehož sídlo se nacházelo nad řekou Blanicí. Krajina kolem jeho sídla byla bohatá na přírodní krásy, a ač nebyla tak slunná a nádherná jako ta vlašská, miloval ji a na památku své obliby vlašských mravů si začal říkat Vlašim.

Dopravní síť:
Pozemní komunikace: Městem procházejí silnice II/112 Benešov – Vlašim – Pelhřimov, II/113 Vlašim – Divišov – Ostředek – Chocerady a II/125 Velký Osek – Kolín – Vlašim – Louňovice pod Blaníkem – Mladá Vožice.
Železnice: Město protíná železniční trať 222 Benešov u Prahy – Vlašim – Trhový Štěpánov (úsek Trhový Štěpánov – Dolní Kralovice byl roku 1975 zrušen kvůli vodní nádrži Švihov). Je to jednokolejná regionální trať, doprava mezi Benešovem a Vlašimí byla zahájena roku 1895, v dalším úseku roku 1902. Na území města leží železniční zastávka Domašín, železniční zastávka Znosim, železniční stanice Vlašim, železniční zastávka Vlašim zastávka a železniční zastávka Bolina.

Na prohlídce Vám bude k dispozici náš finanční konzultant, který Vám pomůže s financováním této nemovitosti.

KategorieByty 2+1
LokalitaKomenského 1413, Vlašim
OkresBenešov
Náklady na bydlení930,- Kč - elektřina
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná52 m²
Podlaží umístění10. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýČástečně
Výtahano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy