Prodej zrekonstruovaného bytu 2kk

  • 2+kk, Plocha užitná 43 m², Osobní vlastnictví
  • Běhounkova 2344/27, Praha - Stodůlky
prodáno
1
2
3
4
5
6
+ 8 dalších
7
8
9
10
11
11a
12
13

Videoprohlídky

Ev.č.: 14421285

Prodej zrekonstruovaného bytu 2kk

"Místo, kde se může začít psát Váš nový životní příběh"
V rámci ALL INCLUSIVE servisu si vám dovolujeme nabídnout ke koupi zrekonstruovanou bytovou jednotku ve velmi oblíbené pražské lokalitě Stodůlky, Praha 13. Jedná se o západně orientovaný byt v OV, s podlahovou plochou 43 m2, nacházející se ve 3. patře panelového domu v Běhounkově ulici. K bytu náleží sklep, umístěný ve stejném patře. V domě je k dispozici nonstop recepce s ostrahou budovy a možností přebírání pošty a balíčků.
Dispoziční řešení bytu nabízí předsíň s prostornou vestavěnou skříní, koupelnu se sprchovým koutem a WC, samostatný pokoj/ložnici, obývací prostor s kuchyňským koutem, vybaveným moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči – indukční varná deska, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, lednice s mrazákem. Zmíněné vybavení je součástí koupě bytu. Orientační výše měsíčních poplatků činí cca 4.300Kč/2 osoby. V domě je společná TV anténa a internet.
Byt prošel v roce 2016 kompletní rekonstrukcí vč. bezpečnostních vchodových dveří, plastových oken, zděného jádra, veškerých rozvodů a podlahových krytin. Také dům prošel zásadní rekonstrukcí, která zahrnovala zateplení budovy, opravu střechy, rekonstrukci výtahů.
Jedná se o velmi strategické místo u metra B „Hůrka“ a „Nové Butovice“ (metro i autobusy). V okolí domu je dostatek obchodů (Galerie Nové Butovice, Albert, Lidl, Kaufland, XXXLutz atd.), poliklinika a lékařské ordinace, restaurace a kavárny, vyhlášené řeznictví, mateřské školy, základní školy, dětská hřiště, pošta, benzinová stanice, dobíjecí stanice elektromobilů, služby a mnoho dalšího. Zároveň se ale dům nachází u přírodního Centrálního parku a u Prokopského údolí, kde je možné aktivně i pasivně trávit svůj volný čas, provozovat sportovní aktivity a procházky s domácími mazlíčky. Pro sportovní nadšence je v blízkosti domu In-line Park Galerie Nové Butovice a park Ladronka, minigolfové hřiště, venkovní posilovna, pétanque hřiště, zimní stadion, fitness centra. Stejně tak si v této lokalitě přijdou na své milovníci kultury.
Koupi tohoto bytu mohu vřele doporučit. Jedná se o příjemné a moderní bydlení, stejně tak o vhodnou investiční nemovitost. Díky exkluzivním podmínkám u bankovních institucí vám náš finanční specialista, přítomný při prohlídkách nemovitosti, podá veškeré informace spojené s financováním a možností čerpání hypotečního úvěru, a zároveň vám případně rád pomůže vyřídit veškeré náležitosti. Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat naši makléřku. Ráda vám zodpoví případné dotazy a přivítá vás na nezávazné prohlídce. V případě více vážných zájemců může dojít k jednání o ceně.

KategorieByty 2+kk
LokalitaBěhounkova 2344/27, Praha - Stodůlky
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná43 m²
Počet podlaží11
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuSídliště
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Výtahano
Sklepano (3 m²)
KomunikaceBetonová, Asfaltová
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy