Prodej zrekonstruovaného bytu 2+kk s lodžií a sklepem, 41 m², Praha - Střížkov

  • 2+kk, Plocha užitná 41 m², Osobní vlastnictví
  • Jablonecká 412/50, Praha - Střížkov
prodáno
01
02
03
04
05
06
+ 14 dalších
07
08
09
10
11
12
+ 8 dalších
13
14
15
16
17
18
19
20
Ev.č.: 144-11-645

Prodej zrekonstruovaného bytu 2+kk s lodžií a sklepem, 41 m², Praha - Střížkov

Tohle není jen tak nějaký panelový byt. Tohle je krásný, čerstvě zrekonstruovaný dvoupokojový byt s dokonalým výhledem do parku s jezírkem, který byl stvořen pod taktovkou bytové designérky s citem pro eleganci. Myšleno bylo na praktické detaily a využití celkového prostoru tak, aby se maximálně využil potenciál bytu.
Byt je v 7. patře desetipatrového zrekonstruovaného panelového domu, orientovaný je jihozápadním směrem, a v říjnu 2021 prošel kompletní poctivou modernizací. Vyměněno bylo v bytě vše kromě obvodových stěn. Konkrétně je to moderní kuchyňská linka IKEA včetně kvalitních spotřebičů (horkovzdušná trouba, sklokeramická varná deska, myčka nádobí a digestoř s odtahem), koupelna obložená moderní velkoformátovou dlažbou v dekoru luxusního kamene se všemi zobrazenými zařizovacími předměty a sprchovým koutem, plovoucí podlaha s nivelací ve všech obytných místnostech i moderní velkoformátová dlažba v předsíni a v koupelně, dveře s obložkami, vstupní dveře, elektroinstalace v celém bytě, sádrokartonové podhledy, hladké štuky a výmalba, okna a balkonové dveře zn. Vekra, rozvody vody a odpadů... to vše v bytě voní čistotou a novotou. Byt je na prodej bez nábytku a dekorací. Nesporným benefitem tohoto nádherného moderního bytu je téměř sedmimetrová lodžie s oním dokonalým výhledem na soustavu rybníčků obklopených bujnou vzrostlou zelení na níž Vás bude vyrušovat maximálně tak jarní kvákání místních žab. Z této prostorné a prosluněné lodžie vidíte i protilehlé činžovní domy, ovšem nejbližší je vzdálený přibližně čtvrt kilometru vzdušnou čarou od oken bytu.
Dům samotný prošel v uplynulých letech prakticky kompletní rekonstrukcí (nová izolace fasády a střechy, rozvody elektřiny, vody, odpadů a plynu, společné prostory a výtah).
Bezesporu největší výhodou je blízké okolí a prostředí kolem domu. Na sídlištní poměry velký a moc hezky upravený park Přátelství, rozprostírající se mezi domem a Vysočanskou ulicí, je úchvatné místo. Jednoduše se jím projděte, proběhněte nebo si jen tak odpočiňte na lavičce u vody nebo na jednom z malých kopečků. Jistě Vás potěší i místní velmi dobrá vybavenost a infrastruktura. Jen pár metrů od vchodu domu je supermarket Billa a Penny market, moderní plzeňská restaurace Srdcovka, pošta a různé více či méně potřebné obchody a služby. Nedaleko je Poliklinika Prosek a obchodní centrum Prosek. Parkování je možné přímo v ulici Jablonecká před domem nebo na jednom z místních hlídaných parkovišť. MHD je zde více než komfortní. Na protilehlé straně parku přibližně 200 metrů od dveří domu je zastávka autobusů MHD, kterými se ve velmi častých intervalech můžete svézt na stanici metra C Střížkov nebo Prosek, ale také na stanici metra B Vysočanská a Palmovka. Do centra Prahy se dostanete do 15 minut. Nedaleko od domu je také napojení na dálnici do centra města i na výpadovku na dálnici D8, D10 a D11. S malou nadsázkou se tedy dá říci, že je to tady ráj na zemi a naprosto ideální bydlení pro jednotlivce či pár.

KategorieByty 2+kk
LokalitaJablonecká 412/50, Praha - Střížkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná41 m²
Počet podlaží11
Podlaží umístění7. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuSídliště
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovyC   Stáhnout PENB
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
Výtahano
Rozměry - výška stropu2,50 m
Lodžieano (7 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Kontaktujte realitního makléře

PDF nabídky

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy