Prodej zrekonstruovaného bytu 2+kk, 48 m² - Praha, Vršovice

  • 2+kk, Plocha užitná 35 m², Osobní vlastnictví
  • Sámova 945/22, Praha - Vršovice
prodáno
2
DSC09687-HDR
DSC09707-HDR
byt25 (3)
byt9 (4)
byt25 (2)
+ 11 dalších
2
byt25
DSC09774-HDR
DSC09754-HDR
DSC09895-HDR
DSC09632-HDR
+ 5 dalších
DSC09799-HDR
DSC09820-HDR
DSC09857
DSC09784-HDR
DSC09860
Ev.č.: 144211048

Prodej zrekonstruovaného bytu 2+kk, 48 m² - Praha, Vršovice

Jste vyznavači městského životního stylu a hledáte moderní bydlení nedaleko centra metropole? Potom si dovoluji právě vám nabídnout kompletně zrekonstruovanou bytovou jednotku v nízkém činžovním domě v Sámově ulici, v pražských Vršovicích.
Jedná se o nadstandardní nemovitost o dispozici 2+kk, celkové podlahové ploše 34,5 m2 s prostornou terasou 12 m2, směrovanou na sever. Byt je umístěný v nejvyšším patře domu a poskytuje tak hezké výhledy do okolí a dostatek soukromí.
Dispoziční řešení nabízí velkou předsíň, ve které je možné vybudovat dostatek úložných prostor, dále pak koupelnu se sprchovým koutem, samostatné WC, velmi světlou ložnici a obývací prostor propojený s kuchyňským koutek a vstupem na terasu.
Dominantou tohoto prostoru je již zmiňovaná terasa, která poskytuje dostatek místa pro komfortní posezení, odpočinek a relax nebo i tolik populární pěstování ovoce, zeleniny a bylinek. Jednoznačně zde můžete zažívat romantické chvíle ve dvou nebo zde hostit vaše nejbližší a přátele třeba při grilování. Terasu je možné zasklít a vybudovat zde zimní zahradu, čímž dojde k rozšíření dispozice bytu na 3+kk a jednoznačnému navýšení hodnoty nemovitosti.
Při navrhování designu této bytové jednotky byly použity pouze luxusní materiály. Byt se nabízí jako nevybavený – zahrnuje však zcela novou moderní kuchyňskou linku se spotřebiči, koupelnu s umyvadlem a sprchovým koutem, a samostatné WC. Fotografie vizualizace jsou přiloženy pro bližší představu možné podoby interiéru. Rekonstrukce bude mimo jiné zahrnovat nové rozvody elektřiny a vody, nové příčky a plovoucí podlahu. Plánovány termín dokončení rekonstrukce je v lednu 2023.
Začátkem příštího roku se plánuje obsáhla rekonstrukce střechy.
Parkování je bezproblémové přímo u domu. Populární lokalita pražských Vršovic poskytuje kompletní občanskou vybavenost - samozřejmostí jsou školky, školy, restaurace, obchody, služby, nemocnice, dětská hřiště, lékaři, divadlo, fotbalový stadion, plavecký stadion, tenisové kurty, skate park, čerpací stanice atd. Dostatek zeleně a prostoru pro procházky a sportovní venkovní aktivity nabízejí nedaleké Havlíčkovy sady (Grébovka) a Heroldovy sady.
Koupi této nadstandardní nemovitost, kterou ocení především nároční klienti, mohu vřele doporučit. Svým majitelům poskytne vše potřebné pro bezproblémové bydlení
a ideální život ve městě. V případě zájmu o více informací a termín prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na setkání s vámi.

KategorieByty 2+kk
LokalitaSámova 945/22, Praha - Vršovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná35 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (12 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy