Prodej, Byty 2+kk, 55 m² - Strážnice

  • 2+kk, Plocha užitná 55 m², Osobní vlastnictví
  • Bratrská 499, Strážnice
prodáno
15
01
04
07
14
17
+ 5 dalších
20
24
31
33
A4E24176-365F-4046-9A13-CD78BDDD0E63
Ev.č.: 144-11-451

Prodej, Byty 2+kk, 55 m² - Strážnice

Město Strážnice se nachází v Dolnomoravském úvalu při jihovýchodní hranici České republiky v blízkosti hranic se Slovenskem, v rovinách u řeky Moravy pod svahy Bílých Karpat. Je to město vína a lidových tradic, každoročně se tu koná Mezinárodní folklorní festival a vyhlášený je i zdejší skanzen a zámek. Milovníci cyklistiky jistě ocení nejednu stezku strážnickými vinohrady, které jsou vhodné i pro pěší turistiku. Naopak pro ty, co upřednostňují výhledy z paluby výletní lodi, je velkým lákadlem plavba po Baťově kanále.

Kromě velké rozmanitosti sportovního a kulturního vyžití, je zde mateřská škola, dvě základní školy, učiliště, střední škola, gymnázium i odloučené pracoviště vysoké školy. Najdete zde zdravotní středisko, obchod s potravinami, rozsáhlý sportovní areál a v létě můžete využít místní koupaliště.

V tomto kulturně rozmanitém městečku, které se nachází asi 15 km od Hodonína, Vám nabízíme ke koupi byt s rozlohou 55 m2 o dispozici 2+kk. Nachází se ve druhém nadzemním podlaží cihlového domu, a to přímo v centru města na Náměstí Svobody, v ulici Bratrská.

Byt je po kompletní rekonstrukci a ve skvělém stavu. Byla provedena nová elektroinstalace, rozvody topení včetně kotle, nová dřevěná okna a v celém bytě jsou snížené stropy s moderními a podsvícenými podhledy. Vstupní část disponuje úložným prostorem, vstupem na oddělené WC a dále vstupem do obývacího prostoru s velmi příjemně zařízeným kuchyňským koutem. V prostorné a útulné ložnici oceníte v letních dnech klimatizaci a najdete zde mnoho místa pro další možné varianty využití prostoru, například pro pracovní kout. V koupelně si budete užívat příjemné chvilky v rohové vaně se sklenkou vína. Tyto večerní lázně se Vám mohou protáhnout i díky tomu, že budete mít přímo z vany výhled na zrcadlo se zabudovanou televizí.

Velkou výhodou domu je, že pozemek, jenž náleží k domu, je umístěn do klidného vnitrobloku. To znamená větší soukromí pro venkovní posezení, vlastní parkovací stání a v neposlední řadě k bytu náleží dvě venkovní kóje, které můžete využívat jako sklad nebo dílnu.

Byt zůstane kompletně vybaven a vy se můžete rovnou a jednoduše nastěhovat.

Teď už si stačí jen domluvit termín prohlídky, kde se dozvíte všechny další informace. Proto mě neváhejte kontaktovat.

KategorieByty 2+kk
LokalitaBratrská 499, Strážnice
OkresHodonín
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná55 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahne
Sklepano
KomunikaceBetonová, Dlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Silnice, Autobus
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy