Prodej nádherného bytu 2+kk, 56m² - Třinec, Lyžbice

  • 2+kk, Plocha užitná 56 m², Osobní vlastnictví
  • Dukelská 672, Třinec - Lyžbice
prodáno
1.1
1.2
1.3
2
3
4
+ 13 dalších
6
8
9
10
11
12
+ 7 dalších
13
14
15
16
1
2
3

Videoprohlídky

Ev.č.: 14421827

Prodej nádherného bytu 2+kk, 56m² - Třinec, Lyžbice

REZERVOVÁNO !!!

Moderní design, skvěle promyšlené detaily a jedna z nejlepších lokalit v Třinci. To jsou hlavní body, které vystihují tento naprosto výjimečný byt pod beskydskými kopci. A právě zde může být váš nový domov.

Tento byt je jiný. Je krásný. Moderní a nadčasový. Přesto je z něj cítit teplo domova. Je to hlavně díky jeho jedinečné atmosféře. Ostatně, když se skloubí precizní rekonstrukce s citem pro detail, nemůže vzniknout nic jiného.

Hlavní dominantou a srdcem bytu je kuchyně. Je na míru dělaná, s veškerými vestavěnými spotřebiči a dostatkem úložného i pracovního místa. Najdete v ní spousty promyšlených detailů a vychytávek, které vám usnadní každodenní fungování.

Mistrovským kouskem je také koupelna. Její design je dechberoucí. Když stojíte uvnitř, připadáte si jako v luxusním hotelu. Ostatně tak je to i s obývacím pokojem a ložnicí. Bylo myšleno na vše. Celkový dojem jen podporují takové detaily, jako jsou bezfalcové dveře, betonové stěrky, spuštěná světla, designové radiátory, ambientní osvětlení a mnoho dalšího...

A teď trochu technických informací. Byt je dispozičně řešen jako 2+kk o ploše 56m². K bytu je také prostorný balkón (4,5m²), na který se dostanete francouzskými dveřmi z kuchyně. Dále je k bytu i sklepní kóje. Byt je v osobním vlastnictví, tudíž ho můžete financovat hypotékou. Měsíční náklady na provoz jsou velmi příjemné, hlavně díky již proběhlé revitalizaci domu.

A co konkrétně vám může ulice Dukelská a její okolí nabídnout? Přímo před domem se nachází dětské hřiště. Do 5min chůze se pak nachází jak mateřská, tak i základní škola, park, několik prodejen potravin, restaurace, kavárny nebo třeba kino. Zkrátka vše, co k životu potřebujete. Třinec disponuje nejen skvělým občanským vybavením ale i příležitostmi ke sportovním a kulturním aktivitám. A parkování? To je bezproblémové přímo před domem.

Avšak cesta k novému bydlení vždy začíná prvním krokem - tak už přeci na nic nečekejte, vezměte svůj telefon a domluvte si nejbližší termín prohlídky. A pospěšte si, troufám si říct, že tento byt na svého nového majitele dlouho čekat nebude. Těším se na vás!

KategorieByty 2+kk
LokalitaDukelská 672, Třinec - Lyžbice
OkresFrýdek-Místek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná56 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Energetická náročnost budovyC   Stáhnout PENB
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano
Balkónano (5 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy