Rozlehlý byt 3+1 v blízkosti Brněnské přehrady k prodeji

  • 3+1, Plocha užitná 76 m², Osobní vlastnictví
  • Filipova 775/18, Brno - Bystrc
prodáno
K 02
barák
podo_old
K 01
OP 01
OP 04
+ 6 dalších
L 01
B 01
DP 01
DP 04
Koup. 01
CH 01

Videoprohlídky

Ev.č.: 00694

Rozlehlý byt 3+1 v blízkosti Brněnské přehrady k prodeji

Brněnská přehrada je oblíbenou lokalitou pro všechny věkové kategorie, a proto je oblast Brno - Bystrc velice vyhledávanou lokalitou pro bydlení.
My pro Vás máme jedinečnou nabídku bytu, z kterého máte tuto rekreační oblast vzdálenou pouze necelé 4 kilometry (do deseti minut autem). Byt s rozlohou 75m se nachází ve 4. a zároveň nejvyšším podlaží bytového domu na adrese Filipova 18, Brno-Bystrc. Absence výtahu není žádnou překážkou, díky ní aspoň můžete vždy prohodit pár slov s přátelskými sousedy.
Byt je svou plochou dostatečně rozlehlý naskýtá možnosti k rekonstrukci a hraní s dispozicí. Z uzavřenějšího 3+1 můžete velice šikovně vytvořit 3+kk s propojenou kuchyní a obývacím pokojem. Tímto řešením vznikne příjemný prostor pro společné chvíle.
Dále se zde nachází prostorná hala, která vede do jednotlivých pokojů. Její prostornost je možné využít pro odkladní prostor případně místo pro čtení. Následně jsou zde dvě ložnice, jedna z nich má přístup na lodžii a druhá větší skvěle slouží jako dětský pokoj. Velikou výhodou bytu je samostatné WC a možnost vytvoření spíže s přístupem přímo z kuchyně.
Určitě Vás potěší, že necelých 7 minut pěšky se zde nachází Supermarket Albert, v jeho blízkosti je Knihovna Jiřího Mahena v Brně, kterou jistě uvítají milovníci knih. Díky blízkosti Brněnské přehrady máte mnoho možností pro využití volného času a to v průběhu celého roku. Nachází se zde oblíbený spa a wellness resort Infinit Maximus Brno, mnoho sportovních areálů a restaurací. Každoročně se zde konají světové přehlídky ohňostrojů Ignis Brunensis. Jako tip na krásný rodinný výlet pro Vás máme plavbu po brněnské přehradě s konečnou zastávkou pod nedalekým hradem Veveří.

KategorieByty 3+1
LokalitaFilipova 775/18, Brno - Bystrc
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná76 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaPanelová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýČástečně
Výtahne
Lodžieano
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy