Prodej prostorného bytu 3+1, 70 m² - Sokolovská ulice, Plzeň - Bolevec

  • 3+1, Plocha užitná 70 m², Osobní vlastnictví
  • Sokolovská, Plzeň - Bolevec
prodáno
Sokolovská_010
Sokolovská_002
Sokolovská_006
Sokolovská_003
Sokolovská_004
Sokolovská_008
+ 8 dalších
Sokolovská_007
Sokolovská_009
Sokolovská_005
Sokolovská_011
Sokolovská_001
Sokolovská - 1. Floor - 2D Floor Plan
Sokolovská - 1. Floor - 3D Floor Plan (1)
Sokolovská - 3D Photo
Ev.č.: 14431281

Prodej prostorného bytu 3+1, 70 m² - Sokolovská ulice, Plzeň - Bolevec

Hledáte bydlení či možnost výhodné investice na opravdu strategickém místě v Plzni? Rádi byste bydleli v bezprostřední blízkosti přírody, Boleveckých rybníků a přitom kousek od centra Plzně? Pak Vás jistě bude zajímat nabídka prostorného bytu 3+1 v osobním vlastnictví s výměrou podlahové plochy 70 m2 v ulici Sokolovská.
Bytová jednotka se nachází v druhém patře panelového domu. Dispozice bytu zahrnuje prostornou předsíň, obývací pokoj, ložnici, dětský pokoj, kuchyň, koupelnu a toaletu. Byt je v původním, ale udržovaném stavu. Nový majitel tak může do jeho rekonstrukce vtisknout vlastní invenci a přizpůsobit si ho vlastním potřebám.
Aktuálně je byt pronajatý. Jsou zde zajištěni dlouhodobí nájemníci s bezproblémovou platební morálkou. Nabízí se zde možnost koupě bytu s těmito nájemníky. Nájemní smlouva bude vážným zájemcům k dispozici. V opačném případě se nájem ukončí.
Bytový dům s výtahem prošel kompletní revitalizací. K jednotce naleží sklepní kóje v suterénu domu. Sklepní prostory, kolárna, sušárna a sklepní kóje jsou opatřeny uzamykatelnými mřížemi. Je zde kladen velký důraz na bezpečnost osob i majetku. Před domem je dostatek místa na parkování.
Velkou výhodou tohoto bydlení je jeho dostupnost a umístění. Byt se nachází ve velmi žádané a oblíbené lokalitě města Plzně. V těsné blízkosti domu je k dispozici veškerá občanská vybavenost (mateřská škola, základní škola, obchodní centrum, poliklinika, lékárna, pošta). Ke sportovním aktivitám lze využít řadu nedalekých areálů (sportovní areál a fitness Koloseum a plavecký bazén). Nedaleko se nachází zastávka tramvaje s dobrým spojením do centra města. V blízkosti domu se nachází les a Bolevecké rybníky. Což ocení především milovníci procházek a přírody.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte a domluvte si osobní prohlídku. S financováním koupě bytu vám rádi pomohou naši zkušení finanční konzultanti, kteří jsou schopni zajistit nejlepší podmínky na trhu.

KategorieByty 3+1
LokalitaSokolovská, Plzeň - Bolevec
OkresPlzeň-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná70 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýČástečně
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy