Prodej bytu 3+1 s lodžií a sklepem, 80 m² - Postoloprty

  • 3+1, Plocha užitná 80 m², Osobní vlastnictví
  • Dvořákova 470, Postoloprty
prodáno
DSC07610-HDR-Edit
DSC07662-HDR-Edit
DSC07620-HDR-Edit-Edit
DSC07396-HDR-Edit
DSC07401-HDR
DSC07426-HDR-Edit
+ 10 dalších
DSC07456-HDR-Edit
DSC07466-HDR
DSC07498-HDR-Edit
DSC07523-HDR
DSC07667-HDR
2D
3D Arial
3D TOP
DSC07677-HDR-Edit-2
DSC07685-HDR-Edit
Ev.č.: 144-11-724

Prodej bytu 3+1 s lodžií a sklepem, 80 m² - Postoloprty

Zajímavé bydlení? V zajímavé lokalitě?
Máme pro Vás řešení.
Tento třípokojový byt se nachází v 1. patře kompletně zrekonstruovaného panelového domu (střecha, plastová okna, zateplení). V letošním roce je naplánována další rekonstrukce interiéru v celém domě a pro maximální bezpečnost instalace kamerového systému. Stejně jako u většiny domu v okolí, i v tomto domě není k dispozici výtah, a proto bezesporu velkou výhodou Vašeho nového bytu bude jeho umístění.
Bytová jednotka je po velmi zdařilé a vkusné rekonstrukci. Po vstupu do bytu Vás upoutá chodba v dekoru dřeva zahrnující laminátovou podlahu, skříně na míru a stylový věšák na stěně. Ložnice a dětský pokoj jsou neprůchozí a orientovány na západ, díky čemuž je byt v průběhu dne pěkně prosvětlený. Z ložnice je vstup na zasklenou lodžii, která díky svému umístění přímo vybízí na romantické chvíle při šálku kávy a západu Slunce.
Z obývacího pokoje je vstup do kuchyně. Díky umístění okna v kuchyni budete mít dostatek čerstvého vzduchu při vaření či pečení pokrmů. Kuchyňská linka je včetně spotřebičů a je zde i připraven prostor pro myčku.
Koupelna společně s WC ve výrazném obkladu, při rekonstrukci koupelny byl brán zřetel na praktičnost a prostornost. V koupelně nechybí dostatečně velká vana na odreagování po náročném dni.
Byt je v osobním vlastnictví, patří k němu i sklepni kóje umístěná v suterénu domu.
Dům zaujme svou polohou v rámci města Postoloprt, jedná se o klidnou a žádanou lokalitu. V blízkosti domu je výborná občanská vybavenost a skvělá dopravní dostupnost do všech okolních měst (okresního města Louny, statutárního města Chomutov, krajského města Ústí nad Labem). V pouhých dvou minutách od domu se nachází vlakové nádraží Postoloprty. Za necelou hodinku se autem dostanete do Prahy, za zmínku stojí i fakt že se v průběhu několika let připravuje dostavba dálnice D7 ve směru Chomutov - Praha což dále jízdu velmi urychlí a celou oblast ještě více zatraktivní.
Nedaleko domu se nacházejí mateřská školka, základní škola, základní umělecká škola, dále také lékárny, plavecky bazén, restaurace a dětské hřiště. Celou lokalitu Postoloprt protíná řada zajímavých cyklostezek. Deset minut chůze od domu je Vám k dispozici řeka Chomutovka, rybníky, fotbalové a tenisové hřiště. Směrem na jih protéká řeka Ohře, kde si milovnici rybaření mohou užit svůj volný čas.
Lyžování v Krušných horách, výlety na nákupy do Německa, rybaření a užívání nádherných parků a přírody to všechno, a ještě mnoho dalšího Vám umožní bydlení v této zajímavé lokalitě.
Byt je vhodnou volbou jak pro rodinné bydlení, tak i pro investici.
V rámci kompletního realitního servisu je pro Vás připraveno financování ve Vámi vybrané bance.
Těším se na naše společné setkání při prohlídce tohoto bytu.

KategorieByty 3+1
LokalitaDvořákova 470, Postoloprty
OkresLouny
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná80 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
Energetická náročnost budovyC   Stáhnout PENB
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahne
Lodžieano (4 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy