Moderní a luxusně zařízený byt nedaleko Krčského lesa

  • 3+1, Plocha užitná 68 m², Osobní vlastnictví
  • Štúrova 1156/26, Praha - Krč
prodáno
DSC04187
DSC04182
DSC04183
DSC04192
DSC04184
DSC04189
+ 14 dalších
DSC04253
DSC04198
DSC04207-2
DSC04200
DSC04209
DSC04214
+ 8 dalších
DSC04215
DSC04210
DSC04206
DSC04220
DSC04221
DSC04224
DSC04246
DSC04261

Videoprohlídky

Ev.č.: 14421719

Moderní a luxusně zařízený byt nedaleko Krčského lesa

Dobrý den, v rámci ALL INCLUSIVE servisu Vám nabízíme ke koupi byt v osobním vlastnictví o velikosti 3+1, v absolutně perfektním stavu, po nákladné rekonstrukci, při které bylo využito těch nejmodernějších a nejkvalitnějších materiálů a designů.

Tento skvostný a velmi inteligentně zařízený byt se nachází ve 3. podlaží a má východně orientovaný obývací pokoj, zařízený rohovou sedačkou, stolkem, televizí, stěnou s poličkami a designovým lihovým krbem. Tento prostor je spojený s jídelnou a kuchyňským koutem, ve kterém naleznete veškeré značkové spotřebiče od myčky na nádobí, troubu, mikrovlnnou troubu, indukční desku a pochopitelně i chladničku s mrazákem. Na západní světové straně se pak nachází dvě ložnice, kdy první je vytvořena zcela na míru za účelem dětského či studentského pokoje, druhá ložnice je sympaticky a komfortně řešena a jejím velkým benefitem je vchod na lodžii, která je taktéž velmi vkusně řešena a nachází se na ní dokonce i vyvýšené posezení, kde můžete trávit příjemné chvíle po náročném dni třeba s knížkou a sklenkou dobrého kvalitního vína. Za vchodovými dveřmi se nachází chodba s botníkem a stěnou na kabáty. Koupelna a WC jsou spojené. Neodmyslitelnou součástí dnešního moderního bydlení je i šatna, která zde má své čestné místo. Dalším silným pozitivem této bytové jednotky je i velká komora uvnitř bytu, kde se nachází regály, do kterých můžete umístit veškeré věci, které nechcete mít přímo na očích.

Součástí bytové jednotky o rozloze 68 m2 dále patří již výše zmíněná lodžie o 6 m2. Jelikož místa není nikdo dost, součástí je také venkovní komora naproti bytu o velikosti 1 m2, kde je k dispozici další úložný prostor.

Bytový dům je pravidelně udržovaný a ve skvělém stavu, nachází se ve velmi klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností - školky, školy, obchody, nemocnice apod. - vše naleznete do 10 minut od domu. V docházkové vzdálenosti je také Krčský les, který poskytuje maximální využití jak pro sportovní aktivity, tak pro poklidné procházky v přírodě. Dalším bonusem je skvělá dostupnost do známých obchodních center Westfield Chodov (dostupnost 10 minut MHD) a Novodvorská Plaza (dostupnost 10 minut MHD). Zastávka metra linky C - Kačerov je vzdálena 2 zastávky autobusem. Parkování je možné přímo před domem na veřejném parkovišti. A do budoucna je zde další bonus, stanice linky metra D, bude umístěna cca. 150 metrů od domu.

Měsíční zálohy na služby a energie disponované činí necelých 5.500,-Kč včetně elektrické energie.

Vzhledem k tomu, že nákup nemovitosti lze financovat hypotečním úvěrem, je součástí ceny konzultace s finančním poradcem a následně možnost získání hypotečního úvěru s exkluzivními podmínkami.
V případě více vážných zájemců o tuto nemovitost, může dojít k jednání o ceně.

Byt vřele doporučujeme a zároveň preferujeme rychlé a korektní jednání. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte pro bližší informace kontaktovat makléře této nemovitosti, rád Vás přivítá na nezávazné prohlídce.

KategorieByty 3+1
LokalitaŠtúrova 1156/26, Praha - Krč
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná68 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovyC   Stáhnout PENB
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
Výtahano
Lodžieano (6 m²)
Sklepano (1 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy