Prodej bytu 3+kk po rekonstrukci 57m², Dělnická ul. - Kolín II

  • 3+kk, Plocha užitná 57 m², Osobní vlastnictví
  • Dělnická 783, Kolín - Kolín II
prodáno
DSC_0238-HDR-Edit
DSC_0213-HDR-Edit
DSC_0207-HDR-Edit
Delnicka
DSC_0244-HDR-Edit
DSC_0229-HDR-Edit
+ 11 dalších
DSC_0250-HDR-Edit
DSC_0261-HDR-Edit
DSC_0269-HDR-Edit
DSC_0275-HDR-Edit
DSC_0282-HDR-Edit
DSC_0303-HDR-Edit
+ 5 dalších
DSC_0295-HDR-Edit
DSC_0271-HDR-Edit
DSC_0315-HDR-Edit
DSC_0313
DSC_0314
Ev.č.: 144-11-426

Prodej bytu 3+kk po rekonstrukci 57m², Dělnická ul. - Kolín II

Hledáte klidné bydlení v bytě o dispozici 3+kk, po částečné rekonstrukci s lodžií a sklepem, pak je tato nabídka bytu o ploše 57m² určena právě pro Vás. Tento byt naleznete ve 4. patře domu s výtahem.

Byt byl rekonstruován v loňském roce, kdy byl upraven z původní dispozice 2+1 na aktuální 3+kk, a při rekonstrukci bylo dbáno na efektivnost využití podlahové plochy, což se naprosto vydařilo.

V bytě naleznete prostornou předsíň, kde jsou umístěné dostatečně veliké vestavné skříně, odsud se dostanete jak na sociální zařízení a koupelnu se zděným jádrem, ale také do samostatného pokoje, ze kterého je výstup na lodžii a do obytné místnosti s kuchyňským koutem se středovým ostrůvkem. Z obytné místnosti je vstup do menší ložnice/dětského pokoje/pracovny.

V kuchyni naleznete sporák s pečící troubou a varnou sklokeramickou deskou.

Vytápění objektu je prostřednictvím ústředního topení, stejně tak dálkově dodávaná TUV.
Součástí bytu je samozřejmě sklepní kóje.

Město Kolín má kompletní občanskou vybavenost. Nespornou výhodou tohoto bytu je dochozí vzdálenost (350m) do Vodního světa Kolín a to pouhé 3min chůze. Stačí si tedy vzít deku a opalovací krém a jít s rodinou relaxovat, nebo zajít na masáž.

Wiki:
Kolín je město na východě Středočeského kraje ležící na řece Labi a obec s rozšířenou působností. Žije zde přibližně 32 tisíc obyvatel a má rozlohu 35 km² s průměrnou nadmořskou výškou 220 metrů. Leží asi 60 km východně od Prahy na obou březích Labe.

Kolín byl založen před rokem 1261 pravděpodobně Přemyslem Otakarem II., zachovalé historické jádro je chráněno jako městská památková rezervace. V roce 1845 byl Kolín napojen na důležitou železnici mezi Prahou a Olomoucí, tento fakt je velmi důležitý pro další rozkvět města a od 2. poloviny 19. století město prošlo rychlou industrializací.

Kolín je důležitým železničním uzlem. Provozuje se zde průmysl chemický, automobilový, strojírenský, potravinářský, polygrafický a hutnický.

Na počest místního hudebního skladatele Františka Kmocha probíhá v Kolíně mezinárodní festival dechové hudby Kmochův Kolín a tvorbu fotografa Jaromíra Funkeho připomíná fotografický festival Funkeho Kolín.

Doporučujeme prohlídku, při které Vám bude k dispozici náš finanční konzultant, který Vám zajistí financování této nemovitosti dle Vašich přání a požadavků.

KategorieByty 3+kk
LokalitaDělnická 783, Kolín - Kolín II
OkresKolín
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná57 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
Energetická náročnost budovyD   Stáhnout PENB
ZařízenýČástečně
Výtahano
Lodžieano
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy