Prodej, Byty 3+kk, 70m² - Praha - Libeň

  • 3+kk, Plocha užitná 70 m², Osobní vlastnictví
  • U Slovanky 1982/20, Praha - Libeň
prodáno
DSC07752
DSC07753
DSC07754
DSC07750
DSC07748
DSC07772
+ 7 dalších
DSC07776
DSC07755
DSC07765
DSC07767
DSC07758
DSC07792
DSC07783
Ev.č.: 144-11-484

Prodej, Byty 3+kk, 70m² - Praha - Libeň

S potěšením vám představuji krásný a s péčí udržovaný byt 3+kk v posledním 4. patře cihlového domu na rozhraní Kobylis a Libně. Projevením zájmu o tuto nemovitost se mílovými kroky přiblížíte bydlení bez kompromisů: Jak lokalita a její občanská vybavenost, tak velikost a dispozice bytu totiž splňují parametry ideálního bydlení většiny poptávajících. Pojďte se seznámit s detaily a přesvědčit na vlastní oči.

Bytový dům v r. 1975 vystavěli přímí obyvatelé - družstevníci pro své rodiny, jako kvalitní cihlovou stavbu. Dům je perfektně udržovaný - nová fasáda, plastová okna, záhony květin před domem či čistý dvorek je toho důkazem. Byt samotný je dispozičně velmi dobře řešen, prostorný obývací pokoj s částečně odděleným kuchyňským koutem má přímý vstup na zasklený balkon. Dva samostatné pokoje jsou spíše čtvercového půdorysu a díky tomu jsou velmi dobře ustavitelné potřebným nábytkem s místem pro úložné prostory v podobě vestavěných skříní. Vysoké skříně jsou i v předsíni, jádro je zděné, toaleta samostatná. Byt je velmi světlý, okna všech místností jsou severně orientovaná s volnými výhledy, obývák s kuchyní nabízí i krásný východní pohled na Libeňskou vodárenskou věž. V bytě je nová elektřina ca 10 let, za poslední dva roky proběhla řada kosmetických úprav s využitím původních zařizovacích předmětů. V přízemí domu se nachází sklep a společná kočárkárna, vstupy do domu jsou na čip, nové zvonky s funkčním dálkovým vrátným poskytují komfort přístupu do domu.

Lokalita nadchne nejen mladé páry, ale i rodiny s dětmi. V blízkosti je Ďáblický háj či lesopark Na Okrouhlíku, pěší dostupnost na metro Ládví je k nezaplacení. V okolí je několik škol a školek, restaurace se zahrádkami, pošta, úřad, obchody pro malé i větší nákupy, vše v pěším dosahu. Díky rezidenčním zónám najdete místo pro parkování většinou přímo pod okny.

Pro více informací či prohlídku nemovitosti je vám k dispozici realitní makléřka 4fin Markéta Šmídová, společně s finančním konzultantem Marcelem Hladíkem vám zajistí kompletní servis při koupi nemovitosti.

KategorieByty 3+kk
LokalitaU Slovanky 1982/20, Praha - Libeň
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná70 m²
Plocha podlahová67 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuRohový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1975
Energetická náročnost budovyC   Stáhnout PENB
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahne
Balkónano (3 m²)
Sklepano (3 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy