Prodej fantastického bytu 3+kk s balkonem, 72m² - Praha - Libeň

  • 3+kk, Plocha užitná 72 m², Osobní vlastnictví
  • Lihovarská 1096/6, Praha - Libeň
prodáno
untitled-20
untitled-18
untitled-10
untitled-14
untitled-15
untitled-16
+ 24 dalších
untitled-13
untitled-21
untitled-17
untitled-19
untitled-12
untitled-9
+ 18 dalších
untitled-22
untitled-23
untitled-24
untitled-1
untitled-2
untitled-3
+ 12 dalších
untitled-4
untitled-5
untitled-6
untitled-11
untitled-7
untitled-8
+ 6 dalších
untitled-25
untitled-26
untitled-27
untitled-28
untitled-29
plánek

Videoprohlídky

Ev.č.: 144-11-221

Prodej fantastického bytu 3+kk s balkonem, 72m² - Praha - Libeň

!Rezervováno!

Pokud hledáte světlý, fantastický byt, po kompletní architektem vyladěnou rekonstrukcí, kde byly použity jedny z nejkvalitnějších materiálů a technologií, tak by Vás právě tento byt měl zajímat. Třípokojový byt s balkonem se nachází ve 4 nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem v ulici Lihovarská. Orientován částečně na východní stranu do vnitrobloku a částečně do tiché ulice na západní stranu. Díky orientaci oken se v bytě dá i perfektně větrat.

Byt má kompletně změněnou dispozici oproti té původní. Kromě nových příček se v roce 2011, také vyměnily dřevěná okna a jedná se o repliky těch původních atypicky členěných oken. Také se myslelo na odhlučnění bytu a to tím způsobem, že se vytvořily podhledy s tepelnou izolací. Podlahy jsou staticky zesílené a na ně se položily částečně původní dubové parkety a částečně dubová průmyslová mozaika. V koupelně a na toaletě je dlažba, která je příjemně vyhřívaná podlahovým topením. Celý byt je vytápěn vlastním kondenzačním plynovým kotlem, který zajišťuje i ohřev vody. Ten najdete v prostorné komoře, která je umístěna v bytě a dále se dá využit, jako úložný prostor. V bytě je nainstalovaná velká kuchyňská linka značky Hanák s vestavnými spotřebiči Bosch. Také v bytě zůstanou dvě vestavné skříně, které jsou umístěny jedna v předsíni a druhá v ložnici. V prostorné koupelně, kam se pohodlně vešly 2 umyvadla zůstane skříňka pod umyvadly, prostorný sprchový kout, velká police sloužící, jako úložný prostor a také přípojky na pračku a sušičku.

Určitě je důležité myslet i na lokalitu a tento byt se nachází v naprosto skvělé lokalitě. Za 7 minut dojdete ke stanici metra B Českomoravská, stejně jako do O2 arény. Za 5 minut do Galerie Harfa, kde si můžete koupit všechno co potřebujete a nakonec navštívit dětmi tolik oblíbený Dinopark. A za necelých 9 minut dojdete do nádherného parku Podviní, kam si můžete jít každý den zaběhat, nebo projet na kole po nekonečných cyklostezkách, vyvenčit Vašeho pejska, povozit kočárek s miminkem, vzít menší i větší děti na hřiště a pořád Vás to tady bude neskutečně bavit.

S financováním této zajímavé nemovitosti Vám ráda pomůže moje kolegyně s kterou se již teď těšíme na prohlídky s Vámi. Zavolejte si o více informací a domluvte si prohlídku.

KategorieByty 3+kk
LokalitaLihovarská 1096/6, Praha - Libeň
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná72 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
Energetická náročnost budovyE   Stáhnout PENB
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano
Rozměry - výška stropu2,90 m
Balkónano (3 m²)
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy