Prodej zrekonstruovaného bytu 3+kk, 56 m² se sklepem a komorou, Praha - Kobylisy

  • 3+kk, Plocha užitná 56 m², Osobní vlastnictví
  • Havlínova 1111/2, Praha - Kobylisy
prodáno
DSC07996-HDR-Edit
01
03
02
05
06
+ 13 dalších
07
09
08
10
12
11
+ 7 dalších
2D
3D_Kreslicí plátno 1
15
14
13
16
004
Ev.č.: 14421868

Prodej zrekonstruovaného bytu 3+kk, 56 m² se sklepem a komorou, Praha - Kobylisy

Hledáte nové bydlení v lukrativní části Prahy či zajímavou investiční příležitost? Pokud ano, tento nově a kompletně zrekonstruovaný třípokojový byt v osobním vlastnictví by mohl naplnit Vaše očekávání.

Byt se nachází v 1. vyvýšeném podlaží v panelovém domě, který tento rok projde rekonstrukcí - nové zateplení a nová fasáda. Velkým a jednoznačně příjemným benefitem tohoto moderního bytu je fakt, že prošel kompletní rekonstrukce, takže budete bydlet v úplně novém. Součástí modernizace jsou nové zděné příčky bytového jádra, které je obložené moderními velkoformátovými obklady, ve stejném dekoru je i podlaha. Koupelna je vybavená novými zařizovacími předměty, konkrétně sprchovým koutem, umyvadlem, skříňkou a zrcadlem. Toaleta je samostatná se závěsným WC. V celém bytě byla kompletně vyměněna elektroinstalace včetně rozvodů internetu, vody a odpadů. Podhledy jsou sádrokartonové s bodovým osvětlením v koupelně a na záchodě. Kuchyňská linka je značky IKEA s vestavěnými spotřebiči (horkovzdušná trouba, varná deska, myčka na nádobí a digestoř s odvodem do vzduchotechniky). Podlaha na chodbě a v obytných místnostech je plovoucí v dekoru dubu s kročejovým útlumem. Interiérové dveře s obložkami jsou přírodní v dekoru dubu. Výhledy z oken bytu jsou západním směrem, takže byt je celý den hezky prosvětlený. K bytu náleží uzavřený zděný sklep v suterénu domu a samostatná komora, která je naproti bytu.

Dalším příjemným benefitem je okolí domu, které je velmi rozmanité. I přes to, že se dům nachází v klidné a zelené lokalitě, nabízí Vám veškeré výhody městského života a tak zde naleznete vše, co budete potřebovat pro pohodlné bydlení. Za pouhých pár minut pěší chůze dojdete do supermarketů, na zastávku autobusu, tramvaje ale i metra - stanice C Kobylisy, do restaurací či baru. V okolí bytu naleznete také sportovní či přírodní zajímavosti - nejzajímavějším je určitě Čimický háj, který je pár minut pěší chůze nebo Ďáblický háj. Zamilují si to zde sportovci, rodiny s dětmi, naleznete totiž zde i několik dětských hřišť přímo pod domem nebo i ti, co jen chodí rádi na procházky.

Podrobnější informace Vám rád sdělím u prohlídky tohoto bytu.

KategorieByty 3+kk
LokalitaHavlínova 1111/2, Praha - Kobylisy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná56 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuSídliště
ZástavbaObchodní a obytná
Energetická náročnost budovyC   Stáhnout PENB
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
ParkováníAno
Rozměry - výška stropu2,25 m
Sklepano (3 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy