Moderní střešní byt s velikánskou terasou a garážovým stáním

  • 3+kk, Plocha užitná 185 m², Osobní vlastnictví
  • U louky, Praha - Újezd u Průhonic
prodáno
12
1
2
3
4
5
+ 9 dalších
11
13
14
6
7
8
9
10
16

Videoprohlídky

Ev.č.: 14421351

Moderní střešní byt s velikánskou terasou a garážovým stáním

Dobrý den, v rámci ALL INCLUSIVE servisu Vám nabízíme ke koupi byt v osobním vlastnictví o velikosti 3+kk s ohromující terasou a garážovým stáním.

Nádherný a velmi moderně zařízený byt se nachází v 3. podlaží a má jihovýchodně orientovaný obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelnou a vstupem na terasu, na severozápadní světovou stranu má pak dvě ložnice a velmi prostornou koupelnu. Bytové jednotce o rozloze 81 m2 dále patří gigantická terasa o rozloze neskutečných 100 m2, odkud se Vám otvírají výhledy do širého okolí. Díky své velikosti tento nádherný prostor vybízí například k vybudování relaxační zóny s vířivkou, saunou případně i zimní zahrady. Fantazii se meze nekladou a jak s tímto klenotem budoucí majitel naloží, již bude pouze na něm.

Jednotka před pár lety prošla částečnou renovací a skládá se z obývacího pokoje s jídelnou a kuchyňským koutem, 2 samostatných pokojů, velkého zádveří s vestavěnými skříněmi na míru, moderní koupelny se sprchovým koutem a WC.

Kuchyně je plně vybavena veškerými spotřebiči, jako jsou mikrovlnná trouba, trouba, myčka, lednička s mrazákem.

Jelikož prostoru na uskladnění věcí není nikdy dost, výhodou je rozhodně sklepní kóje o velikosti 4 m2, která se nachází v suterénu bytového domu ihned vedle vchodu do garáží. V rámci prodeje je parkovací stání v garážích domu, kde můžete pohodlně a bezpečně parkovat svůj automobil.

Bytový dům se nachází v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností, školky, školy, obchody, poliklinika, vše naleznete do 10 minut od domu. V docházkové vzdálenosti se také nachází Milíčovský les, který poskytuje maximální využití jak pro sportovní aktivity, tak pro poklidné procházky v přírodě. Dalším bonusem je skvělá dostupnost do známého obchodního centra Westfield Chodov, který se nachází do 10 minut MHD. Zastávka metra linky C - Opatov je vzdálena 3 zastávky autobusem. Další výhodou je přímé napojení na dálnici D1 a možnost parkování přímo před domem.

Měsíční zálohy na služby a energie disponované činí necelých 5.000,-Kč.

Vzhledem k tomu, že nákup nemovitosti lze financovat hypotečním úvěrem, je součástí ceny konzultace s finančním poradcem a následně možnost získání hypotečního úvěru s exkluzivními podmínkami.
V případě více vážných zájemců o tuto nemovitost, může dojít k jednání o ceně.

Byt vřele doporučujeme a zároveň preferujeme rychlé a korektní jednání. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte pro bližší informace kontaktovat makléře této nemovitosti, rád Vás přivítá na nezávazné prohlídce.

KategorieByty 3+kk
LokalitaU louky, Praha - Újezd u Průhonic
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná185 m²
Plocha podlahová81 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuRohový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovyC   Stáhnout PENB
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Terasaano (100 m²)
Sklepano (4 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy