Prodej chaty 3+1 na Dalešické přehradě

  • Chata, Plocha užitná 94 m²
  • Koněšín 25
prodáno
10
20
25
30
35
38
+ 6 dalších
40
60
70
80
90
100

Videoprohlídky

Ev.č.: 144-12-385

Prodej chaty 3+1 na Dalešické přehradě

V krásné lokalitě Dalešické přehrady a obce Koněšín Vám nabízíme chatu vhodnou pro příjemnou rodinnou rekreaci, ale i k podnikatelským účelům. Chata o dispozici 3+1 stojící na vlastním pozemku, nabízí dostatek soukromí a díky velikosti pozemku (499 m2) i mnoho možností pro realizaci představ nového majitele.

Kapacita chaty je 6 lůžek ve dvou pokojích v podkroví s možností dalších 2 lůžek ve společenské místnosti. Společenská místnost je svým prostorem a velikostí ideální pro společně trávené chvíle celé rodiny, kdy útulnost místnosti je podpořena krbem, který dotváří atmosféru v deštivých dnech a díky němuž je chata celoročně obyvatelná. Příjemný komfort je zajištěn koupelnou se sprchovým koutem a samostatným WC. Zázemí pro Vaše kulinářské dovednosti poskytne vybavená kuchyň s plynovým sporákem na plynovou bombu.

Soběstačnost chaty je podpořena vlastním vrtem pro dodávku vody, kterou ohřívá elektrický bojler a s odpadem napojeným na septik. Elektřina je přivedena 230V i 400V. Příjezd autem je možný až k chatě a nabízí až 6 parkovacích míst.

Prostorný sklep pod celou chatou nabízí mnoho úložného prostoru pro milovníky cyklistiky, grilování i rybaření. Příjemné posezení na dvou balkónech s výhledy do zeleně a Dalešickou přehradu a kryté posezení přímo před chatou pro chvíle trávené při grilování.

Chata je vhodná i pro realizaci vlastního podnikatelkého záměru, kdy byla v sezóně krátkodobě pronajímána a spokojená klientela se zpět ráda vrací. Dalešická přehrada je čím dál více vyhledávanou turistickou destinací, která je podpořena lodní dopravou, spoustou krásných cyklotras a je dobře známá i mezi rybáři.

Mohu Vám pouze doporučit prohlídku této příjemné a prostorné chaty. S financováním nemovitosti Vám rádi pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry. Budeme se na Vás těšit na prohlídce!

KategorieChata
LokalitaKoněšín 25
OkresTřebíč
Velikost3 pokoje
Plocha užitná94 m²
Plocha pozemku499 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuPolosamota
ZástavbaRekreační
Energetická náročnost budovy
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahne
Balkónano
Terasaano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice
VodaMístní zdroj
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy