Prodej stavebního pozemku, 624m² - Písečná

  • Bydlení, Plocha pozemku 624 m²
  • Písečná
prodáno
DJI_0802-HDR_pozemek
DJI_0802-HDR
DJI_0828-HDR
DJI_0882-HDR
DJI_0786-HDR
DJI_0763-HDR
DSC01406-HDR
DSC01361-HDR
DSC01371-HDR
DSC01391-HDR

Videoprohlídky

Ev.č.: 14423084

Prodej stavebního pozemku, 624m² - Písečná

Hned vedle města Jablunkov leží malebná obec Písečná, kde se mimo jiné nachází i tento prosluněný pozemek obklopený Beskydskými kopci. A ten právě teď hledá svého nového majitele. Říkáte si, že byste to mohli být právě vy? A přeci proč by ne, pojďme se tedy na něj podívat blíže.

Tato rovinatá parcela se nachází kousek od centra obce, 5 minut cesty autem do Jablunkova. Příjezd je řešen po asfaltové silnici. Co se týče inženýrských sítí, na pozemku je již elektro sloupek. Vodovodní přípojka se momentálně připravuje. Plyn ani kanalizace zde nejsou. Celý pozemek je v územním plánu vedený jako stavební.

Celková plocha 624 m² zajistí dostatek místa nejen pro váš dům, ale i třeba pro nějakou tu pěknou terasu s nezapomenutelným výhledem na protější kopce. Jistě oceníte polohu pozemku, kdy je zde po celý den dostatek slunečních paprsků. Tak co, už se zde vidíte se sklenicí vína při západu slunce?

Písečná je dokonalým kompromisem, který nabízí tu nejlepší kombinaci rušného města a klidného venkova. Za 10 minut dojdete k mateřské i základní škole. Ani pro potraviny, do restaurace nebo za sportem nemusíte chodit daleko. Vše je při ruce. Pokud se vám ale zasteskne po skutečném ruchu města, stále je tu blízký Třinec, do kterého zvládnete dojet za 15 minut.

Zaujalo vás bydlení na Písečné a rádi byste vše viděli na vlastní oči? Buďte mezi prvními zájemci a zavolejte. Budu se na vás těšit.

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaPísečná
OkresFrýdek-Místek
Plocha pozemku624 m²
Energetická náročnost budovy
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy