Prodej stavební parcely pro bydlení, 1 388 m²

  • Bydlení, Plocha pozemku 1 388 m²
  • Velká lada, Praha - Písnice
prodáno
01_REZERVOVÁNO
2021_7_19
04
05
06
08
+ 11 dalších
09
VL_11
VL_12
VL_16
VL_17
VL_18
+ 5 dalších
VL_20
VL_21
VL_24
Z_01
Z_02

Videoprohlídky

Ev.č.: 144-13-053

Prodej stavební parcely pro bydlení, 1 388 m²

PARCELA č. 9 - REZERVOVÁNO
Chcete bydlet na jihu Prahy a hledáte ten správný pozemek k výstavbě rodinného domu? Nebo chcete uložit své peníze jako investici do lukrativního pozemku, kde velice pravděpodobně neztratí hodnotu? Pokud jste si na jednu z těchto otázek odpověděli ano, tak právě Vás by mohla tato nabídka velmi zajímat.
V pražské Písnici v místě poeticky zvaném Velká lada byl v letošním roce dokončen ucelený projekt sestávající z dvaceti pozemků určených k výstavbě rodinných domů. Na každé parcele v celém tomto území je vybudována kompletní infrastruktura inženýrských sítí a nic již nebrání územnímu rozhodnutí, stavebnímu povolení a samotné výstavbě. Součástí sítí je kanalizace (dešťová a splašková), vodovod, plynovod a elekřina. Na Velké ladě je také obecní osvětlení a nové asfaltové cesty s parkovacími zálivy a nájezdy na pozemky. Jako bonus Velké lady je zcela nová asfaltová příjezdová cesta už od ulice "Na Konečné".
Tento konkrétní pozemek sousedí z jiho-východu se stavební parcelou, ze západu je louka, ze severu je lemován cestou a z východní strany je asfaltová cesta.
Velká lada je jedno z nejklidnějších míst v Písnici. Celá tato oblast leží na pevném břidličném podloží. Velkou výhodou bydlení v Písnici je kombinace života na vesnici s velmi blízkou přítomností velkoměsta. V centru Prahy můžete být autem i za 15 minut (o víkendu), standardně cesta trvá 25 - 40 minut. Momentálně se již připravuje výstavba linky D pražského metra, která povede z Písnice na Pankrác s přestupem na metro C a dále pak na náměstí Míru s přestupem na metro A. Přibližně 5 kilometrů od pozemku (ve vedlejším Vestci) je nájezd na pražský okruh s napojením na českou dálniční síť. Chcete-li znát podmínky regulativ územního plánu, tedy jak velký dům je možné na pozemku postavit a jaká je zastavitelnost parcely, máte možnost veškeré informace zjistit na internetu v územním plánu hlavního města Prahy.
Další informace Vám sdělím s odkazem na web velkalada.cz nebo osobně. Zajistíme Vám také kompletní servis včetně financování koupě tohoto výjimečného pozemku na míru.

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaVelká lada, Praha - Písnice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha pozemku1.388 m²
Poloha objektuRohový
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovy
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace

Kontaktujte realitního makléře

PDF nabídky

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy