Prodej stavebního pozemku, 737 m², Stříbrná Skalice

  • Bydlení, Plocha pozemku 737 m²
  • Stříbrná Skalice
prodáno
DJI_0171-HDR
DJI_0171-HDR-Edit
DJI_0195-HDR upr
DJI_0195-HDR-Edit
DJI_0183-HDR
DJI_0190-HDR upr
+ 9 dalších
DJI_0201-HDR upr
DSC_3700 upr
DSC_3701 upr
DSC_3702 upr
DSC_3703 upr
DSC_3704
01_POHLED_CELNI
02_POHLED_LETECKY
ortofoto

Videoprohlídky

Ev.č.: 14433377

Prodej stavebního pozemku, 737 m², Stříbrná Skalice

Pokud hledáte stavební pozemek, vzdálený do padesáti kilometrů od Prahy, tak myslím, že stojí za to číst dál.

Nabízená nemovitost se nachází v okrese Praha – východ, v lehce svažitém terénu na okraji malebné obce Stříbrná Skalice . Postavíte-li své vysněné bydlení právě zde, budete svůj čas trávit v místě absolutního, ničím a nikým, nerušeného klidu, navíc s nádherným výhledem na okolní krajinu a do dění velkoměsta to budete mít opravdu kousek.

V místě je zavedena elektřina a vedena i kanalizační přípojka (nutno zřídit přípojku). Vodu si zajistíte vlastní studnou. Příjezdová komunikace je ve vlastnictví obce.

Pokud budete chtít jet do Prahy jinak než autem, můžete popojít pouhých 300 m a využít autobus příměstské hromadné dopravy, který Vás za padesát minut dopraví až na stanici metra C – Háje. Upřednostníte-li jízdu vlakem, tak Vám cesta na stanici Praha - Hlavní nádraží zabere lehce přes hodinku.

V obci najdete vše, co k běžnému životu potřebujete. Nachází se zde obchod s potravinami, několik základních a mateřských škol, ordinace lékařů pro děti i dospělé, pošta, knihovna, letní kino, obecní úřad, několik restaurací, cukrárna, papírnictví a sportoviště. V létě se můžete vykoupat v nedalekém Jevanském rybníku.

Milovníky kultury a historie určitě potěší množství památek v blízkém okolí, ke kterým můžete případně zajet i oblíbeným Posázavským Pacifikem (například kostel sv. Jana Nepomuckého, kostel sv. Jakuba v Rovné, klášter Sázava, Hvězdárna Ondřejov, zřícenina Hradu Stará Dubá, Hradiště Černé Budy na Krkavčích skálách, zámek Rataje, Muzeum hrnčířství v Kostelci nad Černými lesy).

V nedalekém městě Sázava můžete nakoupit v supermarketech Tesco a Penny Market. Najdete tam i moderní sportovní halu, společenský sál, tenisové kurty, atletickou dráhu nebo rekreační areál Sázavský ostrov (dětské hřiště s lanovkou, fotbalové, nohejbalové a volejbalové hřiště, ruské kuželky, venkovní ping pong, obří trampolína, koupání a lodě).

V okolí lze objednat vyjížďky na koních, cyklisté se jistě rádi napojí na Posázavskou cyklostezku, a najdete zde i mnoho zajímavých turistických tras . Na své si ve zdejší překrásné přírodě přijdou i houbaři a rybáři.

Přijďte se podívat!

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaStříbrná Skalice
OkresPraha-východ
Plocha pozemku737 m²
Energetická náročnost budovy
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy