Zahrada s chatou, Dyje, 600 m2 - prodej

  • Zahrada, Plocha pozemku 600 m²
  • Dyje
prodáno
chata bok + dřevník
posezení2
vstup 2místnost
obývák
kuchyně
vstup do patra
+ 12 dalších
patro
chata detail
suchý záchod
chata spodek
gril
vstup1
+ 6 dalších
chata front
kostel
zvrchu
údolí
do znojma
řeka1

Videoprohlídky

Ev.č.: 144231096

Zahrada s chatou, Dyje, 600 m2 - prodej

Nabízíme Vám k prodeji krásnou zahradu v obci Dyje s výhledy do údolí vesnice. Zahrada se nachází v oblasti nad obcí Dyje na skalním výběžku. Z této lokality jsou krásné výhledy do údolí řeky Dyje a na samotnou vesnici. Zahrada se nachází na prostorné obdélníkové parcele s rozlohou 600 m2 v mírně svažitém terénu. Ze třech stran je oplocena a spodní část zahrady je zakončena terasou.

Na zahradě se nachází chatka se dvěma místnostmi, kuchyní s jídelnou a obývací místností. Kuchyně je vybavena posezením, úložnými prostory a sporákem s plynovou bombou. V obývací místnosti se nachází gauč s křeslem a krbová kamna. Z této místnosti je veden vstup do druhého patra, kde se nachází prostor pro spaní. Osvětlení a elektřina v chatce je napájena autobaterií.

Na zahradě se dále nachází terasa se zděným grilem, suchý záchod a menší chatka pro uložení dřeva nebo zahradnických potřeb. Pod chatkou se nachází prostor, kde je možné dobudovat menší sklepní prostor. Dešťová voda je svedena do nádrže. Na zahradě je také možnost vybudování vrtu na vodu.

Zahrada je velice dobře dostupná do Znojma a nachází se v klidné lokalitě mimo hlavní obytnou část obce. Hledáte-li prostor pro odpočinek nebo zahrádkaření na krásném místě, jste na správné adrese. Těším se na Vás na prohlídce.

KategoriePozemky - zahrady
LokalitaDyje
OkresZnojmo
Plocha pozemku600 m²
StavbaRekreační chata
ZástavbaRekreační
Energetická náročnost budovy
DopravaSilnice, MHD, Autobus
TopeníLokální tuhá paliva

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy