Prodej dřevostavby řadového rodinného domu 133 m² se zahradou 310 m² a garáží, Horoměřice, Praha -západ

  • Rodinný, Plocha užitná 159 m²
  • Komenského 963, Horoměřice
prodáno
01
02
03
04
05
06
+ 19 dalších
07
08
09
10
11
12
+ 13 dalších
13
14
15
16
17
18
+ 7 dalších
19
2D
3D
20
21
22
23
Ev.č.: 14421166

Prodej dřevostavby řadového rodinného domu 133 m² se zahradou 310 m² a garáží, Horoměřice, Praha -západ

Láká Vás bydlení ve vlastním rodinném domě s dostatečně velikou zahradou a garáží v těsné blízkosti Prahy za cenu velkého pražského bytu? Pokud ano, tento dům by pro Vás mohl být tou správnou volbou.

Dispozičně zdařilá a stavebně dobře zpracovaná dřevostavba s pěti pokoji byla zkolaudována v roce 2010, a i přesto, že je již 12 let obývána, je ve výborném stavu. Jednotlivé místnosti působí vzdušně a prosvětleně.

Nemovitost lze okamžitě využívat bez nutnosti významných úprav, zařízení je ve velmi dobrém stavu. Na podlahách v přízemí je položena plovoucí podlaha a dlažba, v patře koberce. Schodiště je vyrobeno z masivního dřeva. Vytápění a ohřev vody jsou zabezpečeny elektrickým kotlem. Na kraji pozemku je k dispozici přípojka plynu.

Z východní strany domu je vybudována dvacetimetrová terasa, ideální místo pro snídani při svitu ranního slunce, posezení s přáteli, setkávání s rodinou, rodinné oslavy nebo venkovní grilování.

Zahrada je akorát tak veliká, aby nebyla náročná na údržbu a „vyřádili“ se na ní jak děti, tak i dospělí. Přímo u terasy lze zřídit menší dětské hřiště, a to třeba i pro míčové hry. Na aktivity Vašich dětí snadno uvidíte z okna obývacího pokoje i kuchyně, a budete se tedy moci v klidu věnovat vlastním činnostem či relaxaci. Ani zahradničení se zde meze nekladou. Původní majitelé budovali zahradu jako okrasnou, a bude tedy jen na Vás, zda na jejich tvorbu navážete nebo si na ní vytvoříte své vlastní aranžmá. K dispozici je i zahradní domek kam lze ukládat nářadí, sekačku nebo grill. Vzrostlé túje kolem plotu Vám zajistí dostatek soukromí.

Pro parkování je k dispozici garáž pro jedno auto, druhé můžete ponechat na pozemku, a jakékoliv další máte možnost zaparkovat zcela bezproblémově na ulici před domem. Výhodou je vstup do garáže přímo z domu skrze technickou místnost. Dům má dostatek úložného prostoru ve svém podkroví.

Dvě mateřské školy a zastávka MHD se nachází pouhých 150 metrů od domu. Autobus MHD Vás ke stanici metra linky „A“ – Dejvická nebo Bořislavka doveze za 15 minut. Do půl hodiny jste v centru Prahy.

Obecně jsou Horoměřice velmi dobrou volbou pro rodinné bydlení. V centrum obce můžete využít základní a mateřskou školu, dětské hřiště, obecní úřad, několik restaurací, obchody s potravinami, lékaře, poštu, veterináře nebo třeba i bowling klub. To vše v docházkové vzdálenosti od domu. Do supermarketu Lidl dojedete autem za 2 minuty. V nedalekých Nebušicích je mezinárodní škola i školka.

V okolí obce se nachází přírodní park Šárka - Lysolaje, Únětický pivovar a pivovar Suchdolský Jeník, ideální cíle pro malý výlet.

Pokud Vás tento dům zaujal a chcete si ho prohlédnout osobně, kontaktujte nás. Těšíme se na viděnou s Vámi.

KategorieRodinné domy
LokalitaKomenského 963, Horoměřice
OkresPraha-západ
Náklady na bydlení5.500 Kč měsíčně náklady na elektřinu + voda a odvoz odpadu
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná159 m²
Plocha pozemku404 m²
Plocha zastavěná102 m²
Plocha zahrady310 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2010
Energetická náročnost budovyC   Stáhnout PENB
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Terasaano (20 m²)
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy