Rodinný dům 5+1 Krásněves

  • Rodinný, Plocha užitná 144 m²
  • Krásněves 107
prodáno
10
20
30
140
45
70
+ 12 dalších
75
80
85
35
130
110
+ 6 dalších
120
170
160
90
190
DJI_0175-Edit-2

Videoprohlídky

Ev.č.: 14422433

Rodinný dům 5+1 Krásněves

Krásněves je romantickou obcí uprostřed přírody vzdálená 10 km od města Velké Meziříčí a 15 km od Žďáru nad Sázavou. Díky nedalekému nájezdu na dálnici D1 se obec nachází na zajímavém strategickém místě i pro dojezd do Brna a blízkého okolí. 

Novostavba rodinného domu o velikosti 5+1 se nachází v dobře dostupné okrajové části obce. Podlahová plocha 144 m2 a chytře řešená dispozice domu nabízí příjemné bydlení a dostatek soukromí celé rodině.

Srdce domova představuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, který svou velikostí 40 m2 bude jistě vyhledávaným zázemím pro všechny členy domácnosti.
Prostorný kuchyňský kout s vestavěnými spotřebiči značky Bosch a Mora je vybaven myčkou, indukční deskou, troubou, mikrovlnnou troubou a digestoří.
Ve spodní části domu se dále nachází ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC, technická místnost a spousta úložného prostoru v podobě vestavěné skříně na chodbě či chytře využitého prostoru pod schodištěm.

V podkroví se nachází tři samostatné pokoje, kdy dva mají přístup na lodžii s výhledem do zeleně. Výhodou je i druhá koupelna se sprchovým koutem a především prostornou rohovou vanou pro čerpání nové energie se sklenicí vína.

Nemovitost je vytápěna elektrickým kotlem a krbem, který Vám v zimních měsících zajistí dostatečné teplo domova při pohledu na praskající dřevo.

Rozlehlá zahrada se skleníkem, plechovou garáží a vlastním parkovacím stáním pro dvě auta je možností pro vytvoření příjemného zázemí a posezení dle vlastních představ.

Rozšířená občanská vybavenost se nachází v nedaleké obci Radostín nad Oslavou, která je vzdálena 3 km. Bude Vám k dispozici ZŠ a MŠ, pošta, lékař, čerpací stanice, obchody, restaurace a spousta společenských akcí.

Obec Krásněves je jedinečná svým umístěním, samotný název již podtrhuje krásu okolní přírody obklopené lesy a rybníky. V letních měsících můžete relaxovat při jízdě na kole a objevovat nové cyklostezky, v těch zimních Vás určitě potěší udržované běžecké stopy.

Pokud Vás tato krásná nemovitost zaujala, rád se s Vámi potkám na společné prohlídce! S financováním nemovitosti Vám mohou pomoci naši specialisté na hypoteční úvěry.

KategorieRodinné domy
LokalitaKrásněves 107
OkresŽďár nad Sázavou
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná144 m²
Plocha pozemku1.049 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Lodžieano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Ostatní
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední elektrické

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy