Prodej moderního, nízkoenergetického rodinného domu, 96 m2 se zahradou, 405 m2, Líně, okres Plzeň-sever

  • Rodinný, Plocha užitná 96 m²
  • Líně
prodáno
Líně_7604_08
Líně_7604_04
Líně_7604_02
Líně_7604_01
Líně_7604_03
Líně_7604_05
+ 15 dalších
Líně_7604_06
Obyvaci pokoj
Kuchyn
Loznice 2
Loznice
Obyvaci pokoj 2
+ 9 dalších
Kuchyn 2
HOLUB_ZDENĚK_104_CANABA_VAR1_1
HOLUB_ZDENĚK_205_CANABA_VAR1_1
HOLUB_ZDENĚK_205_CANABA_VAR1_2
3
5
7
6
8
Ev.č.: 14422096

Prodej moderního, nízkoenergetického rodinného domu, 96 m2 se zahradou, 405 m2, Líně, okres Plzeň-sever

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu 4+kk s užitnou plochou 96 m2 a zahradou 405 m2 v Líních, okres Plzeň-sever. Nového majitele čeká bydlení ve zcela novém, moderním domě a krásném interiéru. Tento typ domu nabízí mnohem více vnitřního prostoru. Unikátní střešní konstrukce se sklonem 14 stupňů radikálně zvětšuje celkový obestavěný prostor domu. Strop v patře domu kopíruje sklon střechy a umožňuje i integraci oblíbených patrových řešení dětských pokojů či pracovny.
V přízemí domu naleznete prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a velkým francouzským oknem, odkud vede vstup na terasu a do zahrady. V kuchyňském koutu je příprava na instalaci kuchyňské linky, vodovodní rozvody, odpad a elektro, odvětrání digestoře a kabel na indukční desku. Kuchyňská linka není součástí domu a bude tak čekat na kreativitu a vkus nového majitele.
Dále se zde nachází komora, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a hala se schodištěm do 1. patra. V patře domu najdete 3 samostatné pokoje a prostornou koupelnu s vanou a WC.
Použité materiály na stavbu domu a další zařízení:
- moderní masivní konstrukční systém. Sofistikované a inteligentní řešení vnějšího pláště domu je zárukou nejnižších nákladů na vytápění ze všech ekologických stavebních konstrukcí. Oproti zděným stavbám nebo dřevostavbám ušetříte díky nízkoenergetickému provozu tisíce až desetitisíce korun ročně na vytápění.
- střešní krytina Bramac (barva antracit)
- podlahy v interiéru: ve všech pokojích je vinylová podlaha (barva - přírodní dub), v koupelnách a na WC je velkoformátová dlažba
- okna: trojsklo (antracit-ladí s fasádou, uvnitř bílá)
- interiérové dveře: bílá barva s černým kováním
- zařízení koupelen: luxusní velkoformátová dlažba i obklad v šedé barvě, sanita v nadstandardu, WC geberit
Dům je připojený na plyn a elektriku a je připravený na instalaci solárních panelů (možné využít dotaci). Na pozemku je vlastní vrtaná studna (30 m). Vytápění plynovým kondenzačním kotlem. Termín kolaudace podzim 2022.
V obci je základní i mateřská škola, zdravotní středisko, dům s pečovatelskou službou, nově zrekonstruovaná tělocvična v sokolovně, dvě fotbalová hřiště, tenisové kurty. Dále sportovní areál s vodní nádrží v krásném lesním prostředí a ke sportovnímu rybolovu slouží rybník Okružinka. Obcí prochází trasa nově budované cyklotrasy. Rekreační charakter mají také Sulkovské lesy, navazující na lesní komplexy v sousedství plzeňských čtvrtí Nová Hospoda a Valcha.
Dům se nachází v klidné části obce v blízkosti lesa, ale zároveň v dobré dostupnosti do centra města Plzně jak MHD tak jízdou autem za 13min. Pokud Vás nabízený rodinný dům zaujal, neváhejte a domluvte si osobní prohlídku. S financováním koupě domu Vám rádi pomohou naši zkušení finanční konzultanti, kteří jsou schopni zajistit nejlepší podmínky na trhu.

KategorieRodinné domy
LokalitaLíně
OkresPlzeň-sever
Velikost4 pokoje
Plocha užitná96 m²
Plocha pozemku405 m²
Plocha zastavěná59 m²
Stav objektuVe výstavbě
BudovaMontovaná
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2022
Energetická náročnost budovyG
VodaStudna
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace, Jímka

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy