Prodej rodinného domu 3+1 s garáží v obci Okříšky

  • Rodinný, Plocha užitná 168 m²
  • Tyršova 201, Okříšky
prodáno
40
90
120
20
70
50
60
100
130
10

Videoprohlídky

Ev.č.: 144-12-201

Prodej rodinného domu 3+1 s garáží v obci Okříšky

Nedaleko nádraží a sportoviště v obci Okříšky vzdálené pouhých 10 km od města Třebíč Vám nabízíme podsklepený rodinný dům s garáží a zahradou.

Celý rodinný dům procházel postupnými stavebními úpravami, a tak nabízí možnost okamžitého vlastního bydlení. Je příjemně rozdělen na dvě patra, kdy ve spodní části se nachází prostorná kuchyň a samostatný pokoj využívaný jako ložnice. Nespornou výhodou jsou dvě koupelny, kdy především koupelna s vanou v horní částni rodinného domu přímo vybízí k relaxaci.

Vytápění je řešeno plynovými kamny, kdy nemovitost je připojena k veškerým IS.

Dostatek úložného prostoru nabízí prostorný sklep, který zabírá celou zastavěnou plochu nemovitosti a je průchozí do bytné části.

Garáž ( 24 m2 ) využívaná aktuálně jako dílna a pohodlné podélné parkoviště u nedalekého sportoviště Vám zaručí bezproblémové zaparkování. Menší a přesto útulná zahrádka Vám poskytne dostatek soukromí při ranní kávě nebo večerním posezení s přáteli.

Městys Okříšky má dobrou občanskou vybavenost, děti mohou docházet do mateřské školy, na základní školu I. a II. stupně. Nachází se zde zdravotní středisko, obvodní lékaři, dětská lékařka, stomatologická ordinace, rehabilitace a lékárna. Z další občanské vybavenosti je zde rovněž stanice Policie ČR, bankomat České spořitelny a pošta.

Pro využití volného času je k dispozici sokolovna, tělocvična ZŠ, travnaté fotbalové hřiště, víceúčelové sportovní hřiště s umělým povrchem, tenisové kurty, hokejové kluziště, sportovní střelnice, rybník Pilný se zázemím pro rekreaci a 4 dětská hřiště. Kulturní vyžití v městysi nabízí knihovna, různé zájmové spolky a sportovní organizace.


Pro více informací mě neváhejte kontaktovat! S financováním nemovitosti Vám rádi pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry. Budeme se na Vás těšit na prohlídce!

KategorieRodinné domy
LokalitaTyršova 201, Okříšky
OkresTřebíč
Velikost3 pokoje
Plocha užitná168 m²
Plocha pozemku439 m²
Plocha zahrady271 m²
Počet podlaží3
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýČástečně
GarážAno
Výtahne
Sklepano (84 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy