Prodej, Rodinné domy, 116m² - Praha - Kunratice

  • Rodinný, Plocha užitná 116 m²
  • K Borovíčku, Praha - Kunratice
prodáno
untitled-20
untitled-7
untitled-9
untitled-8
untitled-25
untitled-27
+ 24 dalších
untitled-11
untitled-12
untitled-4
untitled-3
untitled-2
untitled-1
+ 18 dalších
untitled-6
untitled-10
untitled-13
untitled-14
untitled-15
untitled-26
+ 12 dalších
untitled-22
untitled-5
untitled-28
untitled-16
untitled-18
untitled-17
+ 6 dalších
untitled-24
untitled-21
untitled-19
untitled-23
untitled-1
untitled-2

Videoprohlídky

Ev.č.: 00706

Prodej, Rodinné domy, 116m² - Praha - Kunratice

Rezervováno! Pokud hledáte nejen bydlení, ale také jak pohodlně a kvalitně strávit svůj život, tak přijeďte k nám na prohlídku, protože tato nemovitost za to rozhodně stojí.
Tento rodinný dům v norském stylu, kterých je v naší republice pouze 5 je aktuálně na prodej. Jedná se o dům dispozičně řešen, jako prostorné 3+1. V přízemí domu je velký obývací pokoj s krbem, kuchyně, která je průchozí do technické místnosti, ale mohla by sloužit i jako spíž. Dále potom další technická místnost, kde je elektrický bojler, samostatná toaleta a pokoj s vlastní koupelnou se sprchovým koutem. Po dřevěném, velmi pohodlném schodišti se dostaneme do 1. patra, kde je prostorná hala s přímým vstupem na balkon s příjemným výhledem do tiché ulice, která je slepá. Dále také ložnice, koupelna s rohovou vanou a šatna.
Dům je vytápěn přímotopy v každé místnosti, nebo krbovými kamny, které nabudí velmi příjemnou atmosféru. Díky velkým oknům je dům krásně světlý s pohledem do vzrostlé zahrady, kde je dostatek soukromí a klidu. Dům je napojen na obecní vodovod a disponuje také studnou. Kanalizace se aktuálně řeší jímkou, ale je možné se okamžitě napojit na obecní. Přípojka je na hranici pozemku. Jistě vás potěší přítomnost menšího sklepa a také menší půdní prostor na odkládání svých věcí.

Na pozemku 650 m2 je jedno parkovací stání a garáž. Najdeme zde, ale ještě jednu menší budovu, která je zděná a její využití může sloužit mnoha způsoby. Můžete ji využít třeba k podnikání, odpočívání, nebo pro návštěvy, ale také pro vaše odrostlé děti.

Tato pražská čtvrt disponuje opravdu bohatou nabídkou ve všech směrech. Dopřejte svým dětem to nejkvalitnější vzdělání v pár minut chůzí vzdálené česko-anglické základní škole Compass, anebo těm menším komfort v MŠ Little Fox, která získala akreditaci od Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. V návaznosti na zdravý životní styl toho v okolí najdete opravdu mnoho. Slavný trojúhelník Kunratický les, Modřanská rokle a Šeberák nabízí neomezené možnosti v podobě procházek, skvělého koupání či jízdě na kole na nekonečných cyklostezkách. Ve vyhlášené restauraci “U Bezuchů” pak můžete posedět zdravě i nezdravě :) . Jestli však opravdu patříte mezi ortodoxní BIO vyznavače, jistě budete častými návštěvníky v Kunratické stodole, která je v každém ročním období skvěle zásobená čerstvou zeleninou a ovocem. A v sezoně budete maximálně nadšeni ze samosběru jahod, nebo je můžete koupit již natrhané. A věřte mi, že Kunratické jahody rozhodně patří k těm nejlepším. A pokud byste snad zatoužili po něčem netradičním až exotickém v “multikulti” stylu, navštivte nedaleké kulturní a obchodní centrum Sapa - město ve městě - kde seženete možné i nemožné za ty nejpříznivější ceny. Anebo pár bloků vzdálené OC Kunratice se skvělou vinotékou. Do budoucna pak otevření trasy metra D. A nutno dodat, že to je jen drobný výčet toho co Vám tato velmi žádaná lokalita nabízí.
Navíc Vám můj kolega může zařídit to nejlepší financování na českém trhu. Už teď se těším na setkání s Vámi.

KategorieRodinné domy
LokalitaK Borovíčku, Praha - Kunratice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost4 pokoje
Plocha užitná116 m²
Plocha pozemku650 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaMontovaná
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1994
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Počet domů2
Počet objektů2
Balkónano
Sklepano (4 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaDálnice, Silnice, MHD
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace, Jímka
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy