Prodej rodinného domu 4+1 s garáží v obci Stařeč

  • Rodinný, Plocha užitná 76 m²
  • Niva 204, Stařeč
prodáno
10
20
30
40
50
60
+ 8 dalších
70
80
90
110
120
130
140
150

Videoprohlídky

Ev.č.: 144-12-473

Prodej rodinného domu 4+1 s garáží v obci Stařeč

Hledáte rodinný dům pro vlastní bydlení, který si chcete upravit dle vlastních představ, nacházející se v těsné blízkosti od města Třebíč a obklopen krásnou přírodou?

Právě takový rodinný dům Vám mohu představit v obci Stařeč, která je vzdálena pouhých 7 minut autem od Třebíče a je spojena příjemnou cyklostezskou až k Borovinskému rybníku.

Rodinný dům o velikosti 4+1 s garáží a zahradou (270 m2) se nachází v klidné části obce a svojí dispozicí a rozmístěním pokojů nabízí i komfortní bydlení pro nového majitele.

Středem nemovitosti prochází chodba, ze které je vstup do koupelny, komory a průchozího pokoje, na který navazuje samostatný pokoj. Dále je vstup do prostorné kuchyně, odkud jsou vstupy do samostatných pokojů sloužících jako obývací pokoj a ložnice.

Vytápění je zajištěno novým plynovým kotlem, který je společně s bojlerem umístěn ve sklepě pod rodinným domem. Nemovitost je připojena na veškeré inženýrské sítě.

Dostatek úložného prostoru zajístí prostorná garáž s hospodářskými budovami a možnost realizace příjemného posezení a relaxace je na uzavřeném dvorku s navazující zahradou osázenou ovocnými stromy.

Městys Stařeč leží v těsné blízkosti západního okraje třebíčské místní části Borovina. Nedaleko obce je umístěno železniční nádraží Stařeč, spojující Znojmo - Okříšky. V obci se nachází mateřská i základní škola a sportovní vyžití zajišťují místní sportoviště a koupaliště.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat a rád se s Vámi potkám na prohlídce! S financováním nemovitosti Vám rádi pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry.

KategorieRodinné domy
LokalitaNiva 204, Stařeč
OkresTřebíč
Velikost4 pokoje
Plocha užitná76 m²
Plocha pozemku476 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýČástečně
GarážAno
Výtahne
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy