Pozemek 1070 m2 pro výstavbu RD2 Velká Dobrá

  • Rodinný, Plocha užitná 130 m²
  • Karlovarská, Velká Dobrá
prodáno
2
3D půdorys 1
3
Obývací pokoj_2
Obývací pokoj_1
Kuchyň
+ 5 dalších
Jídelna + Kuchyň
Koupelna_2
Koupelna_1
3D - půdorys 2
1
Ev.č.: 00774

Pozemek 1070 m2 pro výstavbu RD2 Velká Dobrá

Ústní rezervace. Hledáte projekt rodinných domů, který se vymyká průměrnému standardu? Toužíte po bydlení v přírodě v energeticky VELMI ÚSPORNÉM PASIVNÍM DOMĚ - bungalovu na prostorné parcele? Máte zájem o úsporu v podobě bonusů z dotací na vytápění nemovitosti? Pojďte se blíže seznámit s moderní nemovitostí v obci Velká Dobrá, západně od Prahy, s lesem a cyklostezkou za domem a perfektní dostupností do Kladna i Prahy.

Výstavbou pěti pasivních domů vznikne ideální rodinné bydlení v soukromí malého projektu v okrajové části obce. Jednopodlažní dům s plánovanou dispozicí 4+kk/5+kk a užitnou plochou 130 m2 vyroste na pozemku 1070 m2 a představuje zdravou stavbu pro náročné klienty. Velkým komfortem a energetickou úsporou je rekuperační jednotka s modulem na chlazení, podlahové vytápění ve všech místnostech a tepelné čerpadlo pro ohřev vody. Klidu bydlení napomáhají protihluková okna a zvuková izolace Akustop. Místem pro relaxaci a dotek s přírodou se jistě stane krásná terasa za domem s otevřeným prostorem vlastní zahrady, přístupná skrz velká francouzská okna přímo z obývacího pokoje. Na vlastním pozemku u domu pohodlně zaparkujete 2 auta. Nespornou výhodou nemovitosti je i připojení na obecní vodovod i kanalizaci.

V celkové částce s DPH je zahrnuta cena pozemku i realizace vlastní výstavby, včetně finálních povrchů a sanity. Zároveň však máte možnost upravit si vnitřní vybavení a případné dispoziční změny přesně podle Vaší fantazie a potřeb.

V obci Velká Dobrá se nachází mateřská a základní škola, pošta, úřad, několik restaurací, obchodů i krásných dětských hřišť. V blízkosti projektu povede cyklistická stezka a příjemné budou i procházky v okolí izotopického rybníčku a blízkého lesa. Další občanská vybavenost je v pouhých 5 minut vzdáleném Kladně a díky dosahu dálnice D6 jste za 15 minut na letišti či v Praze.

Neváhejte a zavolejte nám pro více informací a nabídky financování.

KategorieRodinné domy
LokalitaKarlovarská, Velká Dobrá
OkresKladno
Velikost5 a více pokojů
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná130 m²
Plocha pozemku1.070 m²
Plocha zastavěná204 m²
Plocha zahrady911 m²
Užitná plocha přízemí130 m²
Počet podlaží1
Stav objektuProjekt
BudovaDřevěná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování31. prosinec 2021
Datum ukončení výstavby31. prosinec 2021
Zahájení prodeje1. únor 2021
Rok kolaudace2021
Rok výstavby2021
Energetická náročnost budovyA
ParkováníAno
Terasaano (23 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceSatelit
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy