Pronájem bytu 1+kk s lodžií a parkovacím stáním, 36 m², Praha 10 - Horní Měcholupy, ulice Padovská

  • 1+kk, Plocha užitná 44 m², Osobní vlastnictví
  • Padovská 696/3, Praha - Horní Měcholupy
pronajato
001
003
004a
005a
009
007
+ 9 dalších
010a
011
půdorys_2D
půdorys_3D
012
013
014
015
016
Ev.č.: 14436071

Pronájem bytu 1+kk s lodžií a parkovacím stáním, 36 m², Praha 10 - Horní Měcholupy, ulice Padovská

Hledáte byt s lodžií (8 m²) v klidné pražské lokalitě s výhledem do zeleně ? Nechcete řešit problémy s parkováním Vašeho auta ? Uvítáte blízkou procházku přírodou nebo se po práci rádi projedete na kole, aniž byste museli vyjíždět daleko za Prahu?

To vše můžete mít, pokud si pronajmete tento zánovní byt v Horních Měcholupech, vzdálený pouhých 200 m od lesoparku Hostivař, kde kromě jiného naleznete i jedinečné možnosti volnočasového vyžití. Součástí parku jsou například dětské hřiště, odpočinkové molo u vodní nádrže Hostivař, přírodní koupaliště Hostivařská přehrada (lodičky, šlapadla, paddleboard, trampolína, beach volleybal, vodní skluzavka), bike a trail park nebo Keltská vyhlídka s překrásným pohledem na vodní nádrž. V blízkém okolí jsou i tenisové kurty, minigolf a fotbalové hřiště.

Byt samotný je velmi dobře dispozičně vyřešen. Každý prostor v něm je ideálně funkčně využit, a to včetně kuchyňského koutu, předsíně a spacího koutu, kde jsou zakomponovány skříně na míru, díky nimž byt nabízí nadstandardní rozsah úložných prostor. Kuchyňská linka je vybavena varnou deskou, troubou, digestoří, mikrovlnnou troubou, myčkou na nádobí a lednicí, součástí kuchyňského koutu jsou i jídelní deska a barové židličky. V obývacím pokoji lze využít rozkládací sedačku, spací kout je vybaven rošty na spaní (bez matrací), v koupelně je k dispozici pračka.

Poplatky 5.000,- Kč/měs. (včetně elektřiny, bez internetu) . V ceně nájmu není zahrnut pronájem krytého parkovací stání v druhém podzemním podlaží domu ( lze za příplatek 1.500,- Kč měsíčně).

V docházkové vzdálenosti se nachází supermarket Lidl, základní škola, mateřská školka, obecní úřad, pošta, lékař, dětské hřiště, dětské centrum Tanzania a několik restaurací. Autobusová zastávka Livorská je umístěna pouhých 300m od domu, v centru Prahy jste MHD za 35 minut.

KategorieByty 1+kk
LokalitaPadovská 696/3, Praha - Horní Měcholupy
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná44 m²
Plocha podlahová36 m²
Počet podlaží9
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování6. únor 2023
Rok kolaudace2015
Energetická náročnost budovyC   Stáhnout PENB
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Lodžieano (8 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy