Pronájem bytu 1+kk se sklepem, 32 m² - Praha - Košíře

  • 1+kk, Plocha užitná 32 m², Osobní vlastnictví
  • Naskové, Praha - Košíře
pronajato
01
02
03
04
05
06
+ 15 dalších
07
08
09
10
11
12
+ 9 dalších
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Ev.č.: 14436437

Pronájem bytu 1+kk se sklepem, 32 m² - Praha - Košíře

Klidné bydlení v atraktivní lokalitě obklopené přírodou, a přitom kousek od centra dění. Pokud hledáte bydlení v Košířích, mohl by Vás zaujmout právě pronájem tohoto útulného jednopokojového bytu, který je součástí vzdušného developerského projektu AALTO Cibulka.

Jednotka se nachází v 2. nadzemním podlaží novostavby s výtahem. Byt je kompletně vybavený kvalitním nábytkem. Čisté linie kuchyňské linky, která je plně vybavena spotřebiči, Vás okouzlí. Z obývacího pokoje je přímý vstup na prostorný balkon s výhledem do krásné zahrady, kde si můžete každé ráno vychutnat kávu za zpěvu ptáků. Na oknech bytu jsou elektrické venkovní žaluzie. K jednotce náleží prostorná sklepní kóje. Parkování je možné před domem bez zón a nebo si můžete pronajmout garážové stání v domě.

Rezidenční projekt stojí u pramene potoka Cibulka, na samém okraji přírodního parku Košíře-Motol. Pomyslné srdce přírodního parku tvoří anglický park Cibulka, který je plný romantických staveb a soch. Jedna z nejznámějších staveb parku - kamenná rozhledna Cibulka, nabízí neobvyklý pohled na Prahu. Přírodní park je ideální na relaxaci při procházkách, sportovním vyžití v podobě běhání, cyklistiky či koupání (nebo v zimě bruslení) v motolských rybnících. V zimě park nabízí ideální prostředí pro běžkování. Na jeho hranici naleznete i moderní, víceúčelové hřiště Greyhound park Motol, které můžete využít nejen k návštěvě chrtích závodů, ale i k atletickému tréninku, in-line bruslení, volejbalu, fotbalu a k dalším sportům. V blízkém okolí bytu najdete - dětská hřiště, potraviny Žabka, ZŠ Košíře, ZŠ V Cibulkách a ZŠ Pod Radnicí, MŠ Slunéčko a MŠ Duha, nemocnici Motol, nemocnici Na Homolce, fitness studio, tenis Cibulka, squashpark, restauraci v Sport penzionu Cibulka, restauraci FILEMA GREEK Cuisine.

Zastávka autobusu MHD Naskové je přibližně 250 metrů od vstupních dveří domu. Autobusy dopraví obyvatele buď k ulici Plzeňská, kde je možný přestup na tramvajové linky, nebo ke stanici metra B Anděl. Asi 850 m od domu se nachází i železniční stanice Praha-Cibulka, po které jezdí vlaky příměstské linky S65 mezi pražským Hlavním nádražím a Rudnou u Prahy.

Měsíční zálohy na služby jsou 2.946,- Kč plus 700,- Kč elektřina. Majitel požaduje jistotu (kauci) ve výši 14.000,- Kč, provize realitní společnosti činí 14.000,-Kč včetně DPH. Více informací Vám ráda zodpovím na osobní prohlídce.

KategorieByty 1+kk
LokalitaNaskové, Praha - Košíře
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná32 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. červen 2023
Energetická náročnost budovyB   Stáhnout PENB
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
Výtahano
Balkónano (4 m²)
KomunikaceBetonová, Dlážděná, Asfaltová
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy