Pronájem bytu 1+kk s předzahrádkou a krytým parkovacím stáním, Rezidence Garden Towers,33m²,Praha 3- Žižkov,ul. Olšanská

  • 1+kk, Plocha užitná 43 m², Osobní vlastnictví
  • Olšanská 2898/4e, Praha - Žižkov
pronajato
1 (7)
1 (10)
1 (8)
1 (9)
1 (2)
1 (3)
+ 10 dalších
1 (12)
1 (11)
1 (5)
1 (6)
1 (4)
1 (16)
1 (13)
1 (14)
1 (15)
1 (1)
Ev.č.: 14436373

Pronájem bytu 1+kk s předzahrádkou a krytým parkovacím stáním, Rezidence Garden Towers,33m²,Praha 3- Žižkov,ul. Olšanská

V tomhle bytě opravdu chcete bydlet. Okamžitě totiž získáte pocit výjimečnosti a dál už hledat myslím nebudete. Co mě k tomuto přesvědčení vede? Residence Garden Towers je sama o sobě luxusní projekt. Přes vstupní recepci do ní vstupují pouze její obyvatelé a návštěvníci, a to zabezpečuje lidem, co zde bydlí, maximální klid a silný pocit bezpečí.

I při svém pobývání na předzahrádce si maximálně odpočinete od ruchu velkoměsta a nic Vás tady nebude rušit. Relaxovat můžete zajít i na terasu přímo v domě (podívejte se na fotku).

Občas zcela jistě využijete i jednu z dalších teras ve vedlejších vchodech (což je v tomto komplexu povolené), a budete se oddávat výhledům na Prahu. Teras je zde tolik, že zcela jistě najdete tu, kde nebude v daný moment ani živáčka.

K tomu všemu do táhle oázy klidu zajedete zvenčí autem a zaparkujete ho na vlastním garážovém stání (pronajímá se společně s bytem za cenu 3.000, -Kč měsíčně).

Vybavení bytu:
obývací pokoj s dvojlůžkem, kuchyňská linka (varná deska, digestoř, trouba, mikrovlnná trouba, myčka, lednice), chodba s vestavěnou šatní skříní, v které je umístěna i pračka se sušičkou. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem s umyvadlovou skříňkou a zrcadlem, samostatná toaleta.

Zúčtovatelné poplatky bez elektřiny a internetu jsou 2.500, - Kč měsíčně.

V areálu je obchod s potravinami, dětské hřiště, a naproti němu lékárna a pošta. Restaurace, divadlo, veterinář, bowlingová herna, bazén, tenisové kurty, základní škola a mateřská školka jsou v docházkové vzdálenosti od domu. Obchodní centrum Atrium Flora i s multikinem je vzdáleno pouhé 2 minuty jízdy autem nebo čtvrt hodiny chůze. Do parku Parukářka dojdete za 5 minut.

Tramvajová zastávka se nachází přímo před rezidencí, tudíž do centra Prahy dojedete za 15 minut. Na metro linky A, B i C se městskou hromadnou dopravou dostanete v rozmezí 10 až 15 minut, na stanici trasy A – Flora dojdete pohodlně i pěšky.

Přijďte se podívat.

KategorieByty 1+kk
LokalitaOlšanská 2898/4e, Praha - Žižkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná43 m²
Plocha podlahová33 m²
Plocha zahrady10 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. červen 2023
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy