Pronájem bytu 2+1, 66m² s balkonem, sklepem a vlastním parkovacím stáním, Nupaky, ulice Luční

  • 2+1, Plocha užitná 71 m², Osobní vlastnictví
  • Luční 331, Nupaky
pronajato
1 (17)
1 (16)
1 (13)
1 (14)
1 (15)
1 (10)
+ 15 dalších
1 (11)
1 (21)
1 (23)
1 (19)
1 (20)
1 (29)
+ 9 dalších
1 (22)
1 (26)
planek
1 (28)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)
Ev.č.: 144261089

Pronájem bytu 2+1, 66m² s balkonem, sklepem a vlastním parkovacím stáním, Nupaky, ulice Luční

Pronájem velice vkusně zařízeného prostorného bytu o dispozici 2+1 (66 m²) s balkonem (3 m²) v klidné obytné části obce Nupaky, odkud jste za 27 minut jízdy příměstskou dopravou na metru C – Opatov ( za 10 minut jízdy autem).

Kromě toho, že byt dýchá velice příjemnou atmosférou, patří, nejen díky své podlahové ploše v porovnání se standardními byty stejné dispozice, k velice prostorným.

Přestože se jedná o podkrovní byt, nepocítíte v něm jakékoliv stísnění prostoru, což je dáno poměrně vysokými stropy a vhodným řešením střešní konstrukce, která zasahuje velice citlivě do interiéru jednotlivých místností.

Za zmínku stojí určitě i to, že tato nemovitost disponuje opravdu velkými úložnými prostory, a to díky komoře přímo v bytě (4 m²), vestavěným skříním ve všech místnostech, a půdnímu prostoru, přístupnému přímo z bytu. Nadto k bytu náleží sklepní kóje (2 m²) a k využití je i společná kolárna.

Parkování je zabezpečeno prostřednictvím vlastního parkovacího stání přímo před domem.

Poplatky: 6.500,- Kč měsíčně/2 osoby (včetně elektřiny, plynu a internetu)

Dispozice a vybavení:

Vstupní chodba s předsíňovou stěnou, komodou s botníkem, zrcadlem, plynovým kotlem, pračkou a sušičkou, samostatná toaleta, koupelna s vanou, umyvadlem a zrcadlem, komora s policovým a závěsným systémem, obývací pokoj s koženkovou sedačkou, konferenčním stolkem s dvěma křesly, komodou, klimatizací, vestavěnou šatní skříní, kuchyňský kout s kuchyňskou linkou ( plynový sporák, trouba, lednice a myčka nádobí) a jídelním stolem se čtyřmi židlemi, ložnice s vestavěnou zrcadlovou skříní, dvojlůžkem a klimatizací.

Za nespornou výhodu prezentovaného pronájmu lze považovat zabezpečení vytápění a ohřevu vody vlastním plynovým kotlem, což Vám umožní si plně řídit náklady spojené s jejich dodávkou.

V obývacím pokoji a ložnici je položena dřevěná plovoucí podlaha v dekoru parket, na chodbě, v komoře, koupelně, kuchyňském koutě a na toaletě dlažba.

V docházkové vzdálenosti od domu je prodejna potravin, mateřská školka, pizzerie , dětské a sportovní hřiště. Základní školu, řadu obchodů, aquapark, supermarket, FunPark Žirafa a další občanskou vybavenost naleznete v nedalekých Čestlicích (15 minut jízdy příměstskou dopravou), krátkou procházkou se dostanete do Průhonického, Milíčovského nebo Pitkovického parku.

KategorieByty 2+1
LokalitaLuční 331, Nupaky
OkresPraha-východ
Typ bytupodkrovní
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná71 m²
Plocha podlahová66 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. prosinec 2022
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahne
Balkónano (3 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy