Pronájem bytu 2+kk, 49 m² - Korunní, Ostrava - Mariánské Hory

  • 2+kk, Plocha užitná 49 m², Osobní vlastnictví
  • Korunní 934/22, Ostrava - Mariánské Hory
pronajato
1
2
3
4
5
6
+ 7 dalších
7
8
9
10
11
12
Půdorys
Ev.č.: 14426588

Pronájem bytu 2+kk, 49 m² - Korunní, Ostrava - Mariánské Hory

Stále marně hledáte krásný byt k pronájmu v centru Ostravy? A co takhle prostorný a prosluněný byt, který je navíc po rekonstrukcí? Ano? Tak se pojďme na tuto novinku podívat blíže...

Hlavní předností tohoto bydlení je klid a soukromí. Byt se totiž nachází v malém cihlovém domě. A i když jste skoro v centru Ostravy, ulice Korunní je velmi příjemná a klidná.

Další obrovskou výhodou je stav bytu. V první polovině minulého roku totiž prošel rozsáhlou a zdařilou rekonstrukcí. Jistě oceníte i prostor, který vám toto obydlí nabízí - samotný byt má 49m² a budete k němu mít i sklep.

Najdete zde nové podlahy, omítky, sádrokartonové podhledy s led osvětlením, krásnou zděnou koupelnu se sanitou a v neposlední řade kompletní designovou kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči (myčka, trouba, indukční deska, digestoř). A jako bonus je v celém bytě podlahové topení.

Nastěhovat se můžete hned v červenci. Cena nájemného je 10.500,- Kč + 1.000,- Kč za energie. Navíc ještě počítejte s elektřinou, internetem a televizí.

Jak jsem již zmínila, dům se nachází ve velmi klidné ulici. Okolní zástavba je obytná a jsou zde původní zděné malé bytové domy. Na tramvajovou zastávku je to pouhých 400m. A pokud jezdíte autem, žádný problém - spoustu parkovacích míst je přímo v ulici.

Takže shrnuto - dobrá adresa, soukromí a zdařilá rekonstrukce. Že právě toto hledáte? Přesně to a mnohem více nabízí tento byt, který teď může být váš. Takže teď už zbývá jediné - vezměte svůj telefon a zarezervujte si nejbližší termín prohlídky. Těším se na vás!

KategorieByty 2+kk
LokalitaKorunní 934/22, Ostrava - Mariánské Hory
OkresOstrava-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná49 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování20. červenec 2022
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahne
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy