Pronájem bytu 2+kk, 54m² - Vrázova, Ostrava - Vítkovice

  • 2+kk, Plocha užitná 54 m², Osobní vlastnictví
  • Vrázova, Ostrava - Vítkovice
pronajato
S20A7018-2
S20A7201
S20A7002-2
S20A7057
S20A3394
1
2
3
4
Ev.č.: 14426464

Pronájem bytu 2+kk, 54m² - Vrázova, Ostrava - Vítkovice

Stále marně hledáte krásný byt k pronájmu v klidné části Ostravy? A co takhle prostorný a prosluněný byt, který je navíc po rekonstrukcí? Ano? Tak se pojďme na tuto novinku podívat blíže...

Hlavní předností tohoto bydlení je klid a soukromí. Byt se totiž nachází v malém cihlovém domě, kde je pouze 5 bytů. U domu je navíc příjemná zahrada, která je jako stvořená pro společné posezení.

Další obrovskou výhodou je stav bytu. V první polovině letošního roku totiž prošel rozsáhlou a zdařilou rekonstrukcí. A vy budete úplně prvními, kdo se v bytě zabydlí. To zní příjemně, že ano? Jistě oceníte i prostor, který vám toto obydlí nabízí - samotný byt má 56,36m² a budete k němu mít i velký sklep o výměře 8m².

Najdete zde nové podlahy, omítky, sádrokartonové podhledy s led osvětlením, krásnou zděnou koupelnu se sanitou a v neposlední řade kompletní designovou kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči (myčka, trouba, indukční deska, digestoř).

Nastěhovat se můžete prakticky ihned. Cena nájemného je 12.500,- Kč + 1.500,- Kč za energie. Navíc ještě počítejte s internetem a televizí.

Jak jsem již zmínila, dům se nachází ve velmi klidné ulici. Okolní zástavba je obytná a jsou zde prvorepublikové vily a rodinné domy. To ale neznamená, že budete odříznuti od služeb města. Naopak. Do několika minut pěší chůze se nachází pošta, lékaři, sportoviště Sareza, školy nebo třeba restaurace. Na tramvajovou zastávku je to pak 350m.

Takže shrnuto - dobrá adresa, soukromí a zdařilá rekonstrukce. Že právě toto hledáte? Přesně to a mnohem více nabízí tento byt, který teď může být váš. Takže teď už zbývá jediné - vezměte svůj telefon a zarezervujte si nejbližší termín prohlídky. Těším se na vás!

KategorieByty 2+kk
LokalitaVrázova, Ostrava - Vítkovice
OkresOstrava-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná54 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. červenec 2022
Energetická náročnost budovyG   Stáhnout PENB
ZařízenýČástečně
Výtahne
Sklepano (9 m²)
TelekomunikaceKabelové rozvody
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy