Pronájem bytu 2+kk, 58 m², Praha 7 - Holešovice, ulice Janovského

  • 2+kk, Plocha užitná 58 m², Osobní vlastnictví
  • Janovského 447/27, Praha - Holešovice
pronajato
1 (5)
1 (7)
1 (4)
1 (3)
1 (6) (2)
1 (8)
+ 12 dalších
1 (13)
1 (12)
1 (11)
1 (10)
1 (9)
1 (15)
+ 6 dalších
1 (16)
1 (18)
2D
1 (19)
1 (20)
1 (2)
Ev.č.: 14426908

Pronájem bytu 2+kk, 58 m², Praha 7 - Holešovice, ulice Janovského

Pronájem nově zrekonstruovaného, prostorného a světlého bytu 2+kk o výměře 58 m2, umístěného ve 4. nadzemním podlaží činžovního domu v Praze 7, v ulici Janovského. Dům je ve výborném stavu. Veřejné parkování před domem nebo v garážích nákupního centra Stromovka.

Byt je k dispozici pro maximálně 2 osoby

Zastávka tramvaje směr centrum 100m od domu, nákupní centrum Stromovka, metro C - Vltavská a kino Oko jsou pouhých 5 minut chůze od domu. V parku Stromovka , na Výstavišti nebo v Letenských sadech jste za 8 minut. K tomu ještě bonus - budete prvním nájemcem po rekonstrukci této nemovitosti.

Poplatky 6000, - Kč/měs./2osoby (včetně elektřiny)

Vašim volnočasovým aktivitám se zde meze nekladou (běh, kolo, in-liny, dětská hřiště, fitness centrum a podobně). V bezprostředním okolí je nespočet obchodů, kaváren, vináren, pekáren a restaurací, a přesto se byt nachází v klidové zóně této jedinečné lokality. A kdybyste chtěli mít ještě větší výběr, kde se pobavit nebo nakoupit, v centru města jste za 10 minut cesty tramvají .

Dispozice:
Vstupní chodba se šatní skříní a zrcadlem, komodou, vedoucí do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem se zrcadlovou skříňkou a pračkou, samostatná toaleta, obývací pokoj s kuchyňským koutem , vybaveným kuchyňskou linkou (varná indukční deska, digestoř, multifunkční mikrovlnná trouba - teplý vzduch, grill , vestavná myčka a lednice), jídelním stolem a dvěma židlemi , opravdu velká ložnice ( lze využít i jako pracovnu).

V místě je veškerá občanská vybavenost. Několik tramvajových linek, metro C – Vltavská, vlakové nádraží Praha-Bubny, gymnázium, základní škola, mateřská školka, umělecká škola, lékaři, banky, pošta, nákupní centrum Stromovka, supermarkety Lidl, Albert a Billa, restaurace, vinárny, malé pekárny, kino, divadlo, areál Výstaviště s řadou zábavních a kulturních akcí, parky Letenské sady a Stromovka, ostrov Štvanice.

Ihned k nastěhování

KategorieByty 2+kk
LokalitaJanovského 447/27, Praha - Holešovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná58 m²
Plocha podlahová58 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýČástečně
Výtahano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy