Pronájem bytu 2+kk s terasou, 56m², Praha - Hostivař

  • 2+kk, Plocha užitná 56 m², Osobní vlastnictví
  • Přeštická 1094/8, Praha - Hostivař
pronajato
1 (5)
1 (9)
sedačka
1 (6)
1 (4)
1 (1)
+ 15 dalších
1 (7)
1 (12)
1 (8)
1 (15)
1 (10)
1 (18)
+ 9 dalších
1 (17)
1 (16)
PRAČKA
1 (14)
presticka2 copy
1 (20)
1 (21)
1 (28)
1 (27)
Ev.č.: 14436421

Pronájem bytu 2+kk s terasou, 56m², Praha - Hostivař

Krásný výhled na Prahu, prostorný obývací pokoj a velká terasa, kde můžete trávit své volné chvilky v létě i s menším bazénem. Přesně to vám nabízí vybavený byt 2+kk o rozloze 57m2 + terasa 12m2. Dalším pozitivem bytu je jeho poloha. Dům se nachází na Slunečném vršku v Hostivaři, kousek od známého lesoparku a vodní nádrže Hostivař nebo Košíkovských nádrží. Krátkou procházkou dojdete i do vyhlášeného Toulcova dvora. Autobus, který staví asi 2 minuty chůze od domu (zastávka Přeštická), vás přiblíží na metro C - Opatov nebo A - Skalka. Cesta do centra vám tak nezabere více než půl hodiny. Občanská vybavenost v okolí jako supermarket, školky, školy, restaurace nebo cukrárna, je samozřejmostí.
V domě je výtah, ale dvě patra ještě musíte vyjít pěšky, o to hezčí je pak výhled z posledního patra cihlové přístavby na panelovém domě. Byt samotný je zařízený jak vidíte na fotografiích, jen zde nebude umístěna žádná sedací souprava. Kuchyňský kout nabízí dostatek úložných prostor a bez problémů zde připravíte i složitější pokrmy, v koupelně je WC, vana a oproti fotografiím se zde nachází funkční pračka. Na terase na vás čeká pohodlné posezení a můžete tak trávit celé dny na čerstvém vzduchu bez nutnosti opustit byt, což je zejména v této době ohromná výhoda. Další věc, kterou zajisté oceníte, je šatna, do které se vchází z ložnice. Zde schováte vše potřebné i nepotřebné. Pokud by vám nějaký kus nábytku zrovna nepadl do oka, jistě se s majitelkou domluvíte na jeho odvozu.
Nájemné za byt je 16.500 Kč/měsíc + služby pro 2 osoby 3.300 Kč/měsíc + elektrická energie (1.000 Kč/měsíc v závislosti na spotřebě). Hledáme dlouhodobého zájemce, majitel požaduji kauci ve výši 1 x nájem včetně poplatků, provize RK je 1x nájemné + DPH. Byt je k dispozici a nastěhování je možné ihned. S prohlídkou tedy neváhejte.
Prohlídky probíhají za dodržení veškerých bezpečnostních opatření!

KategorieByty 2+kk
LokalitaPřeštická 1094/8, Praha - Hostivař
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná56 m²
Plocha podlahová68 m²
Počet podlaží9
Podlaží umístění9. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuSídliště
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. červen 2023
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýČástečně
Výtahano
Terasaano (12 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy