Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej novostavby rodinného domu s bazénem, FVE elektrárnou a garáží pro 2 auta, 140 m² podlahové plochy, pozemek 737 m² - Tuchoraz (Jabloňová stráň) u Českého Brodu

  • Rodinný, Plocha užitná 140 m²
  • Tuchoraz 189
14 500 000 Kč
Snímek obrazovky 2024-02-13 v 20.05.10
Ev.č.: 14442296

Prodej novostavby rodinného domu s bazénem, FVE elektrárnou a garáží pro 2 auta, 140 m² podlahové plochy, pozemek 737 m² - Tuchoraz (Jabloňová stráň) u Českého Brodu

Hledáte-li dokonalé spojení luxusu, moderních technologií a klidného venkovského života, pak je tato exkluzivní novostavba právě pro vás. S výhledem do malebné krajiny Tuchoraze a výbavou, která splňuje i ty nejnáročnější požadavky, tato nemovitost přináší dokonalý životní styl pro vaši rodinu v části Jabloňová stráň.

Tuchoraz, situovaná v okolí Českého Brodu, je idylickým místem pro ty, kdo touží po klidu a přírodě, aniž by se chtěli vzdát pohodlí moderního života. Městečko Tuchoraz je známé svou malebnou atmosférou a přátelskými obyvateli, kteří si udržují tradice a péči o své okolí. V blízkosti se nachází Český Brod, který nabízí kompletní občanskou vybavenost, školy, školka, obchody a spoustu kulturních, společenský, zábavních a sportovních aktivit, které se pravidelně konají na místním hřišti.

Tato moderní novostavba disponuje spoustou technologií, které si jen dokážete představit. Například, elektronické zabezpečovací zařízení (EZS) a požární signalizace (EPS), které zajišťují váš klid a bezpečí. A nižší pojistku..!!

Nemovitost nabízí prostorný interiér o celkové podlahové ploše 140 m2, který je navržen s důrazem na vaše pohodlí a komfort. K dispozici je kvalitní kuchyně na míru s prvotřídními spotřebiči, kde budete rádi trávit čas. Elektrické podlahové topení s ovládáním přes aplikaci (klidně i vzdáleně), klimatizace a krbová vložka zaručují příjemnou teplotu po celý rok.

Jedním z největších benefitů této nemovitosti je fotovoltaická elektrárna o výkonu 10 kW/p. Díky této moderní technologii můžete snížit náklady na energii a zároveň přispět k ochraně životního prostředí tím, že vyrábíte vlastní obnovitelnou energii. S automatickou skrytou závlahou zahrady a podzemní nádrží na dešťovou vodu o objemu 15000 litrů zase udržíte vaši zahradu v dokonalém stavu s minimálním úsilím.

Exteriér domu nezůstává pozadu. Součástí nemovitosti je také bazén, kde si můžete užívat osvěžení během teplých letních dní, a garáž pro 2 auta s automatickou bránou pro vjezd. Navíc máte k dispozici 3 parkovací stání přímo před garáží pro vaše pohodlí a komfort.

Tento dům nabízí nejen krásný výhled na okolní krajinu, ale také ideální orientaci směrem na východ slunce. Každé ráno vás budou očarovávat nádherné východy slunce, které osvětlují obývací pokoj a kuchyni, přinášející do vašeho domova úžasnou atmosféru a energii pro nový den.

Díky této orientaci budete mít také po celý den hojnost slunečního světla na vaší zahradě. V létě se slunce necháváte hřát až do pozdních odpoledních hodin, až kolem 16. hodiny, a poté se můžete uklidnit na terase, kde budete mít stále dostatek slunečního světla pro odpočinek a relaxaci. Bazén září sluncem až do večerních hodin, přinášející vám možnost osvěžení až do 19-20 hodin. Tento domov vám tedy zaručuje nejen krásné rána a slunečné dny, ale také příjemné večery strávené venku na terase či u bazénu.

Tato novostavba se nachází na konci ulice, což zaručuje klid a soukromí, které si zasloužíte. A co je nejlepší, územní plán zde nezasahuje do vašeho nádherného výhledu, takže si můžete užívat panoramatického pohledu na okolní krajinu po celý rok.

Skvělá je i dostupnost Prahy. A to jak autem, tak i vlakem z Českého Brodu.

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost stát se majitelem této luxusní novostavby v srdci Tuchoraze. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku tohoto dokonalého domu, který splní vaše nejtajnější sny o ideálním bydlení.

KategorieRodinné domy
LokalitaTuchoraz 189
OkresKolín
Velikost4 pokoje
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná140 m²
Plocha pozemku737 m²
Plocha zastavěná150 m²
Plocha zahrady589 m²
Počet podlaží1
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2021
Energetická náročnost budovyB   Stáhnout PENB
Bezbariérovýano
Míst k parkování3
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Počet domů1
Počet objektů2
Terasaano
Bazénano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední elektrické, Podlahové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy