Prodej byty 1+kk, 35 m² - Milevsko

  • 1+kk, Plocha užitná 35 m², Osobní vlastnictví
  • Jiráskova 836, Milevsko
1 890 000 Kč
1
2
3
4
4a
4b
+ 11 dalších
4c
4d
5
6
7
8
+ 5 dalších
9
10
11
12
13
Ev.č.: 14441220

Prodej byty 1+kk, 35 m² - Milevsko

Představte si život v bytě, kde moderní pohodlí splývá s kouzlem historického Milevska. Přinášíme Vám exkluzivní nabídku bytu 1+kk o podlahové ploše 35,5 m², který se pyšní svou polohou ve 2. patře cihlového domu, jenž prošel pečlivou a komplexní rekonstrukcí. Tento byt je nejen Vaším novým domovem, ale i výjimečnou investicí do budoucna.

Uvnitř tohoto bytu na Vás čeká prostorná místnost, která inteligentně kombinuje obývací prostor s plně vybaveným kuchyňským koutem, doplněným o spotřebiče, jako je myčka nádobí, či lednice s mrazákem. Pocit domova zde umocňuje útulná koupelna s vanou a toaletou, komora v bytě připravena uchovat vše potřebné i nepotřebné, taky příjemně navržená chodba.

Byt je nejen skvěle situován ve vyhledávané a atraktivní lokalitě Milevska, ale v jeho bezprostřední blízkosti najdete vše, co pro život potřebujete – od obchodu s potravinami až po idylický park a maximální občanskou vybavenost. Přidáme-li k tomu možnost pohodlného parkování přímo u domu, stává se z tohoto bytu opravdu výjimečné místo pro život.

A co víc? Tento byt je vysoce ekonomický s měsíčními náklady na bydlení včetně elektřiny pouze 3.000 Kč. Nechť Vás tato nabídka zláká k prohlídce, po které si řeknete, že jste našli přesně to, co hledáte. Pro více informací a domluvu prohlídky se neváhejte obrátit na našeho makléře. Staňte se hrdým majitelem tohoto úžasného bytu a začněte psát novou kapitolu Vašeho života v srdci Milevska.

KategorieByty 1+kk
LokalitaJiráskova 836, Milevsko
OkresPísek
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná35 m²
Plocha podlahová35 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovyE   Stáhnout PENB
ZařízenýČástečně
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy