Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 2+1 se sklepem, Praha 10 - Petrovice

  • 2+1, Plocha užitná 52 m², Osobní vlastnictví
  • Rezlerova 310/2, Praha - Petrovice
Rezervováno5 240 000 Kč
IMG_5486
IMG_5484
DSC01997
DSC01999
DSC01948
DSC01935
+ 9 dalších
DSC01990
DSC01937
DSC01968
DSC01920
DSC01943
DSC01986
DSC01941
DSC01953
DSC01930

Videoprohlídky

Ev.č.: 144311047

Prodej bytu 2+1 se sklepem, Praha 10 - Petrovice

Hledáte dostupné a bezpečné bydlení v Praze? Pak by pro vás mohly být ideální volbou pražské Petrovice.
V rámci All inclusive servisu vám nabízíme ke koupi zrekonstruovaný byt o dispozici 2+1, v ulici Rezlerova, Praha 10. Tento pěkný byt v osobním vlastnictví, o velikosti 52 m2, se nachází v přízemí klidného a čistého panelového domu. Dům prošel rekonstrukcí – je zateplený, vchod do domu je na čip a otevírání vchodových dveří na fotobuňku. V domě je k dispozici výtah.
Dispoziční řešení této bytové jednotky poskytuje předsíň s bezpečnostními dveřmi a vestavěnými skříněmi, koupelnu s vanou, dvěma umyvadly a WC, samostatný obývací pokoj, samostatnou ložnici a kuchyň. V kuchyni je okno, díky kterému je zde dostatek světla, a k dispozici je tu vybavená kuchyňská linka se spotřebiči – plynový sporák, digestoř, myčka nádobí. Nemovitost se nabízí jako nevybavená. V bytě jsou plastová okna, a náleží k němu také sklepní kóje. Topení - dálkové ústřední. Měsíční poplatky cca 4.700Kč. Byt je čerstvě vymalován.
Dispoziční řešení bytu lze upravit snadným vybouráním příčky mezi obývákem a kuchyní - vznikne tak větší propojený obývací prostor s kuchyňským koutem.
Byt je ideální a dostupnou volbou bydlení pro rodiny, páry či jednotlivce, stejně tak je skvělou investiční příležitostí.
V domě je k dispozici kolárna/kočárkárna. Parkování je možné přímo před domem, kde se také nachází autobusová zastávka se spoji ke stanicím metra Skalka a Háje. Vedle vchodu do domu je malý obchod s potravinami, ve vedlejším domě je kadeřnictví.
V Petrovicích najdete veškeré potřebné služby a obchody, restaurace apod. Lokalita také poskytuje skvělou dopravní dostupnost. Zároveň si zde přijdou na své milovníci aktivního životního stylu – prostor pro sportovní aktivity a relax nabízejí parky, hřiště, cyklostezky v okolí domu. Aktivní je zde TJ Sokol Petrovice, ale také místní rugby klub, Dům dětí a mládeže, volnočasové studio atd.
Pokud vás tato nemovitost oslovila, ozvěte se nám a setkejte se s naší makléřkou přímo na místě na nezávazné prohlídce. Jelikož lze tuto nemovitost financovat hypotečním úvěrem, na prohlídce bude přítomen také náš odborný finanční konzultant, který s vámi rád probere veškeré možné varianty financování. Těšíme se na setkání právě s vámi!

KategorieByty 2+1
LokalitaRezlerova 310/2, Praha - Petrovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Náklady na bydlení4700 Kč
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná52 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovyC   Stáhnout PENB
ZařízenýNe
Výtahano
Sklepano (2 m²)
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy