Prodej bytu 2+kk se sklepem, 40 m², Kladno - Kročehlavy

  • 2+kk, Plocha užitná 40 m², Osobní vlastnictví
  • Holandská 2438, Kladno - Kročehlavy
prodáno
01
02
03
04
05
06
+ 5 dalších
09
10
11
12
13
Ev.č.: 144-11-548

Prodej bytu 2+kk se sklepem, 40 m², Kladno - Kročehlavy

Ať už hledáte startovací bydlení či zajímavou investiční příležitost, tento kompletně zrekonstruovaný dvojpokojový byt v osobním vlastnictví by mohl naplnit Vaše očekávání. Byt je umístěn v přízemí opraveného a udržovaného panelového domu. Okna obou místností jsou orientována jihozápadním směrem. Velkým a příjemným benefitem tohoto bytu je fakt, že doslova před pár dny byla dokončena kompletní rekonstrukce, takže budete bydlet v úplně novém. Součástí modernizace jsou nové zděné příčky, bytové jádro obložené moderní velkoformátovou dlažbou a vybavené novými zařizovacími předměty (závěsné WC, vana, skříňka s umyvadlem a zrcadlo), veškeré rozvody elektřiny, internetu, vody a odpadů, moderní kuchyňská linka IKEA vybavená vestavěnými spotřebiči (sklokeramický sporák, horkovzdušná trouba, myčka nádobí a digestoř s odtahem do šachty), plouvoucí podlaha v dekoru dubu, bílé interiérové dveře s obložkami, vstupní dveře do bytu a sádrokartonové podhledy v celém bytě s bodovým osvětlením v koupelně a v předsíni. K bytu patří uzavřený zděný sklep přímo na patře.

Okolí domu Vám nabízí veškeré výhody městského života. Za pouhých pár minut dojdete pěší chůzí do několika obchodních center a supermarketů, na hlavní vlakové nádraží a do několika restaurací. Zároveň zde máte na dosah ruky spojení s přírodou. Pouhý kilometr od domu se můžete osvěžit v letním koupališti Bažantnice obklopené lesem a polem. Na zastávku autobusu MHD, který Vás odveze do centra Kladna či do Prahy dojdete do 5 minut. Parkování je možné přímo u domu.

Součástí prodeje bytu nebude vybavení zobrazené na fotografiích, avšak rádi Vám pomůžeme s výběrem vybavení Vašeho nového bytu.

Podrobnější informace Vám ráda sdělím telefonicky a při osobním setkání.

KategorieByty 2+kk
LokalitaHolandská 2438, Kladno - Kročehlavy
OkresKladno
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná40 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuSídliště
ZástavbaObchodní a obytná
Energetická náročnost budovyC   Stáhnout PENB
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
Výtahano
Rozměry - výška stropu2,55 m
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy