Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 2+kk, 56 m² - Matěje Kopeckého, Ostrava - Poruba

  • 2+kk, Plocha užitná 56 m², Osobní vlastnictví
  • Matěje Kopeckého 481/19, Ostrava - Poruba
prodáno
2
3
4
1
5
6
+ 14 dalších
7
8
9
10
11
12
+ 8 dalších
13
14
15
1
2
3
4
5

Videoprohlídky

Ev.č.: 14431800

Prodej bytu 2+kk, 56 m² - Matěje Kopeckého, Ostrava - Poruba

Moderní design, skvěle promyšlené detaily a jedna z nejlepších lokalit v Ostravě. To jsou hlavní body, které vystihují tento naprosto výjimečný byt v srdci Poruby. A právě zde může být váš nový domov.

Tento byt je jiný. Je krásný. Moderní a nadčasový. Přesto je z něj cítit teplo domova. Je to hlavně díky jeho jedinečné atmosféře. Ostatně, když se skloubí precizní rekonstrukce s citem pro detail, nemůže vzniknout nic jiného.

Hlavní dominantou a srdcem bytu je kuchyně. Je na míru dělaná, s veškerými vestavěnými spotřebiči a dostatkem úložného i pracovního místa. Najdete v ní spousty promyšlených detailů a vychytávek, které vám usnadní každodenní fungování. Ostatně tak je to i se zbytkem celého bytu. Bylo myšleno opravdu na vše.

A teď trochu technických informací. Byt je dispozičně řešen jako 2+kk o ploše 56m². K bytu je také prostorná sklepní kóje (6m²). Byt je v osobním vlastnictví, tudíž ho můžete financovat hypotékou. Pokud hledáte byt s investičním záměrem, tento je pro vás jako dělaný - můžete si ho totiž koupit již s nájemníky :)

A co konkrétně vám může ulice Matěje Kopeckého a její okolí nabídnout? Přímo u domu se nachází dětské hřiště. Do 5min chůze se pak nachází jak mateřská, tak i základní škola, park, několik prodejen potravin, restaurace, kavárny nebo třeba kulturní centrum. Vysoká škola báňská a fakultní nemocnice jsou pak 15min pěší chůzí. Ostrava - Poruba disponuje nejen skvělým občanským vybavením ale i příležitostmi ke sportovním a kulturním aktivitám.

Avšak cesta k novému bydlení vždy začíná prvním krokem - tak už přeci na nic nečekejte, vezměte svůj telefon a domluvte si nejbližší termín prohlídky. A pospěšte si, troufám si říct, že tento byt na svého nového majitele dlouho čekat nebude. Těším se na vás!

KategorieByty 2+kk
LokalitaMatěje Kopeckého 481/19, Ostrava - Poruba
OkresOstrava-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná56 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovyD   Stáhnout PENB
ZařízenýČástečně
Výtahano
Sklepano (6 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy