Prodej bytu 2+kk s garážovým stáním, lodžií a sklepem, 50 m², Praha - Kobylisy

  • 2+kk, Plocha užitná 50 m², Osobní vlastnictví
  • Čumpelíkova 1885/13b, Praha - Kobylisy
prodáno
001
002
003
004
005
006
+ 17 dalších
007
008
009
0010
0011
0022
+ 11 dalších
0023
0012
0013
0014
0015
0016
+ 5 dalších
0017
0018
0019
0020
0021

Videoprohlídky

Ev.č.: 144-11-532

Prodej bytu 2+kk s garážovým stáním, lodžií a sklepem, 50 m², Praha - Kobylisy

Jestliže hledáte opravdu klidné a pohodlné bydlení s velmi dobrou a rychlou dostupností do centra Prahy, mám pro Vás ke koupi tento dvou pokojový byt s lodžií, prostorným sklepem a krytým garážovým stáním v pražských Kobylisích.
Byt je součástí projektu Atrium Kobylisy, který byl postavený před 5 lety a má ryze rodinný a klidný charakter. Jednotka je umístěna ve 3. patře ze 4. Okna obou místností jsou orientovaná západním směrem, vlivem čehož je byt v průběhu dne krásně prosvětlený, avšak díky hliníkovým předokenním žaluziím si můžete intenzitu slunečního jasu vstupujícího do Vašeho bytu pohodlně regulovat. Byt je kompletně vybavený vším, co vidíte na fotografiích s výjimkou drobných dekoračních předmětů. Za zmínku z výbavy bytu jistě stojí tyto položky: dřevěná podlaha v obytných místnostech a velkoformátová dlažba v chodbě a v koupelně s podlahovým vytápěním v celém bytě kromě chodby, centrální i individuální ovládání předokenních žaluzií, plně vybavená kuchyňská linka vyrobená na míru včetně spotřebičů (vestavěná lednice s mrazničkou, sklokeramický sporák, horkovzdušná trouba s grilem, vestavěná myčka nádobí a digestoř s odtahem do ventilační šachty), vestavěné skříně a dostatek úložného prostoru v ložnici, chodbě i v obývacím pokoji, kvalitní pračka se sušičkou Bosch, dvě umyvadla a prostorný sprchový kout, pohodlné otevírání dveří do domu a vjezdu do garáže návštěvě s možností videohovoru... to vše v opravdu skvělém stavu. Na lodžii je vstup z obou místností. Rodinný charakter celého bytového domu dokreslují moderní a pěkně udržované chodby domu i celý vnitřní komplex atria domu, který je pravidelně opečovávaný zahradnickou firmou. Součástí bytu je i kryté garážové stání ve druhém podzemním podlaží domu a samostatný čtyřmetrový sklep pod dvojím uzamčením hned vedle výtahu. Prostor garáže i jednotlivé sklepy jsou elektronicky zabezpečeny společností Jablotron s napojením na pult centrální ochrany.
Atrium Kobylisy bylo postaveno na pomezí zástavby rodinných viladomů postavených v první polovině 20. století a sídliště Ládví s rozlehlými parky a travním porostem. V blízkém okolí jsou krásná místa vhodná k procházkám nebo sportovním aktivitám. Příkladem může být Čimický a Ďáblický háj, nedaleká Velká skála a vůbec celé území Haltýře v kopci nad Trojou s jedinečnými výhledy na centrum Prahy, Pražský hrad a Stromovku. Velkou devizou bydlení v tomto bytě je také skvělá infrastruktura a vybavenost okolí. Přímo v domě je prodejna s potravinami Žabka a restaurace Intre. Další prodejna se smíšeným zbožím je hned u domu přes ulici. V okolí do 300 metrů od domu je několik restaurací, hospod, vinný loch a další prodejny s potravinami. Nejbližší zastávka autobusu MHD je 100 metrů od domu, za 3 minuty dojdete na tramvajovou zastávku a do stanice metra C Kobylisy dojdete pěšky za 7 minut. Podobně bude trvat i chůze na Ládví, kde je sídlištní nákupní centrum s důležitými službami a zázemím. Těším se na setkání s Vámi při prohlídce tohoto skvělého bytu.

KategorieByty 2+kk
LokalitaČumpelíkova 1885/13b, Praha - Kobylisy
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná50 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2017
Rok výstavby2016
Energetická náročnost budovyB   Stáhnout PENB
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
Lodžieano (4 m²)
Sklepano (5 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Kontaktujte realitního makléře

PDF nabídky

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy