Prodej bytu 3+1 s lodžií a sklepem, 67 m² - Praha - Troja

  • 3+1, Plocha užitná 67 m², Osobní vlastnictví
  • Krosenská, Praha - Troja
prodáno
01
02
03
04
05
06
+ 18 dalších
07
08
09
10
11
12
+ 12 dalších
13
14
15
3D. půdorys Ripp
2Dpůdorys Ripp
16
+ 6 dalších
17
18
19
20
21
22
Ev.č.: 144211086-1

Prodej bytu 3+1 s lodžií a sklepem, 67 m² - Praha - Troja

V životě každého z nás jsou důležité různé potřeby, jedna z nich, si troufám říci, je ale společná a velmi důležitá. Ten pocit, když se každý den těšíte domů, až otevřete dveře bytu a dýchne na Vás energie klidu, bezpečí a harmonie. Zahodíte všechny starosti a uvolníte se ve svém vysněném domově. Tak přesně se budete cítit, když vstoupíte do moderního bytu v pražské Tróji. Tato potřeba je jedna z nejdůležitějších, spokojený a krásný domov. Byt je umístěn ve čtvrtém nadzemním podlaží panelákového domu v klidné části sídliště.

Jižní orientace oken, prostorná zaskleněná lodžie s hezkým výhledem, dostatek úložného prostoru a také klid. To jsou hlavní přednosti tohoto třípokojového bytu. Sluneční paprsky prosvětlují byt celý den, jednotka je díky tomu krásně světlá. Toskánská kuchyňská linka s kvalitními spotřebiči, stylovým plynovým sporákem a velkým oknem, dodává bytu nádech oblíbené Itálie. Obývací pokoj je propracovaný do detailů, kvalitní masivní nábytek, moderně obložená stěna na jedné straně kamenným obkladem a na druhé straně dřevěným, světlo ve stylu čapího hnízda, to vše dělá tento rodinný byt jedinečným. K bytu náleží sklepní kóje.

Bezesporu největší výhodou je blízké okolí a prostředí kolem domu. Jen pár metrů od vchodu domu je dětské hřiště, mateřská školka Don Bosco, základní škola Glowackého, dopravní hřiště Glowackého. V pěší vzdálenosti najdete oblíbenou pizzerii Bonaccia, pizzerii Sola Enotria, obchod s potravinami Penny Market a Lidl, nákupní centrum Krakov s množstvím obchodů a restaurací, polikliniku Mazurská. Parkování je možné přímo v ulici Krosenská před domem bez zón. MHD je velmi dobře dostupné, kousek od domu je autobusová zastávka Odra, ze které se dostanete na stanici metra C Kobylisy.
Pokud máte rádi zvířata a přírodu, bude nadšeni. Pár minut jízdy autem je Botanická zahrada a Zoo Praha, ideální místa na trávení letních a jarních dnů v prostředí různorodých rostlin a zvířat.

Pokud hledáte bydlení, kde najdete vše, co potřebujete pro spokojený rodinný život, ráda Vás tímto bytem provedu a zodpovím Vaše otázky.

KategorieByty 3+1
LokalitaKrosenská, Praha - Troja
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná67 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1977
Energetická náročnost budovyC   Stáhnout PENB
ZařízenýČástečně
Výtahano
Lodžieano (7 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceBetonová, Asfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy