Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej designového vybaveného bytu 3+1 se dvěma sklepy, 57 m², Snědovice, okres Litoměřice

  • 3+1, Plocha užitná 57 m², Osobní vlastnictví
  • Snědovice 88
prodáno
01
02
03
04
05
06
+ 18 dalších
07
08
09
10
11
12
+ 12 dalších
13
14
15
16
17
18
+ 6 dalších
19
20
21
22
23
24

Videoprohlídky

Ev.č.: 14431890

Prodej designového vybaveného bytu 3+1 se dvěma sklepy, 57 m², Snědovice, okres Litoměřice

Kvalitní a designové bydlení na venkově nemusí být jen z říše pohádek a snů. Jestliže něco takového hledáte a zaujali Vás fotografie a video, neváhejte se na byt přijet osobně podívat. Tento třípokojový byt je umístěný ve druhém nadzemním podlaží cihlové bytovky v obci Snědovice vzdálené přibližně 7 kilometrů od centra města Štětí, nedaleko Roudnice nad Labem a na pomezí Kokořínska.
Dům byl postavený v 70. letech a je dobře udržovaný. Byt prošel kompletní rekonstrukcí v uplynulých 10 letech. Na podlaze v chodbě, koupelně a v kuchyni je položena dlažba. V obytných místnostech je plovoucí laminátová podlaha. V celém bytě jsou zcela nové dveře včetně kování. Vytápění bytu je řešeno krbovými kamny na dřevo umístěnými v obývacím pokoji. Kamna mají prosklená dvířka jimiž můžete sledovat plápolající oheň, který tak vytváří příjemnou atmosféru za dlouhých zimních večerů. Kamna jsou napojena na centrální rozvod topení, který je rozvedený po celém bytě a je osazený radiátory ve všech místnostech. Pokud byste chtěli větší topný komfort, je možné jako zdroj tepla namontovat elektrický kotel. Voda je ohřívána elektrickým bojlerem, který je umístěný v koupelně. Okna v bytě jsou plastová. Jeden z pokojů a obývací pokoj jsou orientovány jihovýchodním směrem. Další pokoj má okna na jihozápad a okno kuchyně a koupelny směřují na severozápad. Výhledy z oken bytu jsou do zeleně na sousední zástavbu bytových domů. V patře jsou vždy pouze dva byty. K bytu patří dva sklepy v suterénu domu. Jeden je technický / úložný a ve druhém je uskladněno palivové dřevo. Parkování je možné hned u domu. Některé vybavení bytu je součástí prodeje.
Snědovice mají téměř 800 obyvatel a jsou složeny z několika menších dědin ležících v okruhu přibližně 4 kilometrů kolem centra obce Snědovice. Obecní úřad, pošta a obchod s potravinami jsou přímo ve Snědovicích, přibližně 100 metrů od domu. Tamtéž je i zastávka autobusu, odkud se dostanete do Litoměřic, Štětí Úštěku a dalších okolních obcí. Další podrobnější informace Vám rád sdělím telefonicky anebo při prohlídce tohoto bytu.

KategorieByty 3+1
LokalitaSnědovice 88
OkresLitoměřice
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná57 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Energetická náročnost budovyG
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahne
Rozměry - výška stropu2,60 m
Sklepano (7 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva

Kontaktujte realitního makléře

PDF nabídky

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy