Prodej atypického bytu 3+kk v půdní vestavbě, Beroun

  • 3+kk, Plocha užitná 92 m², Osobní vlastnictví
  • Preislerova 487/16, Beroun - Beroun-Město
prodáno
SHT08302
SHT08374
DJI_0708-Enhanced-NR
SHT08301
SHT08358
SHT08334
+ 13 dalších
SHT08298
SHT08303
SHT08329
SHT08353
SHT08362
SHT08363
+ 7 dalších
SHT08313
SHT08317
SHT08366
půdorys_byt
SHT08371
SHT08372
DJI_0709

Videoprohlídky

Ev.č.: 14441166

Prodej atypického bytu 3+kk v půdní vestavbě, Beroun

Dovolujeme si Vám nabídnout jedinečnou příležitost stát se majitelem prostorného bytu, situovaného v atraktivní půdní vestavbě cihlového domu v centru města Beroun. Tato nemovitost skvěle kombinuje variantu prostorného moderního bydlení v bezpečné lokalitě s dostatkem zeleně a kompletní občanskou vybaveností.
Nabízený byt o celkové ploše 91,7 m2 a dispozici 3+kk, se nachází ve 3. patře cihlového domu. Díky střešním oknům (dřevěná okna Velux) je prostor velmi prosvětlený a vzdušný. Dispoziční řešení nabízí větší předsíň se šatními skříněmi, velkorysý obývací prostor propojený s kompletně vybaveným kuchyňským koutem a jídelnou a také je zde zařízena menší pracovna. Dominantou této místnosti jsou dřevěné trámy ve stropě, které dodávají tomuto atypickému prostoru na originalitě. K dispozici jsou dále 2 samostatné pokoje, velká koupelna s rohovou vanou, WC a podlahovým topením. Na oknech obývacího pokoje a kuchyně jsou instalované venkovní žaluzie, v ostatních oknech jsou žaluzie vnitřní.
K bytu také náleží sklepní kóje v suterénu domu.
Měsíční náklady: 3.400 Kč poplatky + elektřina (elektrické topení) cca 4.000 Kč.
K nastěhování ihned.
Přímo před domem je k dispozici menší park s lavičkami, který tvoří pomyslný vnitroblok mezi okolními domy. Panují zde příjemné sousedské vztahy - ve zmiňovaném parku se pořádají setkání, grilování apod.
Přímo u domu je mateřská škola a základní škola. Stejně tak se zde nachází autobusová zastávka se spojem do Prahy - Zličín. Nedaleko domu je i vlaková zastávka. Pár desítek metrů od domu se nachází obchody Billa a Penny Market, o něco dále se nachází větší nákupní centrum.
Samotné město Berou samozřejmě poskytuje vše co pro spokojený život potřebujete - je zde dostatek obchodů, restaurací, lékařů, služeb, dětská hřiště, skate park, dům seniorů atd. Ale stejně tak se zde rozhodně nebudete nudit, město poskytuje spoustu volnočasových aktivit - parky, moderní sportoviště, golfové hřiště, plavecký bazén, sportovní haly, fitness centra, tenisové kurty, fotbalová hřiště, atletický tým Lokomotiva Beroun. Pro milovníky přírody nabízí okolí Berouna a řeky Berounky krásné cyklostezky a turistické trasy na procházky a relax. Beroun je ale také centrum kultury - nabízí kino, Medvědárium, muzea, galerie, knihovnu, kulturní centrum, výstavy, koncerty a divadelní představení.
Nabízenou nemovitost jistě nejlépe ocení rodina s dětmi, ale stejně tak páry či jednotlivci, hledající komfortní bydlení v dosahu Prahy.
Pokud vás tato nemovitost oslovila, ozvěte se nám a setkejte se s naší makléřkou přímo na místě na nezávazné prohlídce. Jelikož lze tuto nemovitost financovat hypotečním úvěrem, na prohlídce bude přítomen také náš odborný finanční a majetkový konzultant, který s vámi rád probere veškeré možné varianty. Těšíme se na setkání právě s Vámi!

KategorieByty 3+kk
LokalitaPreislerova 487/16, Beroun - Beroun-Město
OkresBeroun
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná92 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2007
Energetická náročnost budovyD   Stáhnout PENB
ZařízenýAno
Výtahne
Sklepano (4 m²)
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické

Máte zájem o další informace

Zanechte nám na sebe kontakt a my se Vám co nejdříve ozveme.

Jméno a příjmení
Telefon
E-mail
Text zprávy